Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Marina

Alcúdia, Spanje

 

sa-marinasa-marinasa-marinasa-marinasa-marina
Favoriet 
     

    v.a. 963

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Marina in Alcudia

    Met ruimte voor 5 personen is dit fantastische huis geweldig omdat het tegenover het strand van Sa Marina in Alcúdia ligt.

    Het achterterras van dit huis is prachtig omdat het perfect is ingericht om te genieten van onvergetelijke momenten tijdens het ontbijt of heerlijke barbecues in de buitenlucht. Het echte wonder van dit huis is echter het feit dat het slechts 15 meter verwijderd is van het strand. Gewoon de weg oversteken en zwemmen!

    Luchtig en met een frisse stijl verwelkomt de binnenkant u in een gezellige woonkamer, waar u naar de televisie of een dvd-film kunt kijken met het beste gezelschap van uitzicht op zee. De woonkamer staat in open verbinding met de eetkeuken waar u uw beste recepten op het keramische blad of in de oven bereidt en samen van uw maaltijden geniet. Deze hele ruimte heeft een AC-unit. De wasruimte beschikt over een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn drie slaapkamers met elk een kast en airconditioning, één met een eenpersoonsbed en de andere twee met tweepersoonsbedden. Een van de nieuwste kenmerken is een eigen badkamer met een douche en er is ook een badkamer met een ligbad voor de rest van de accommodatie. Tenslotte zijn er een babybedje en een kinderstoel aanwezig.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna