Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Aguadulce

Spanje

 

Diver Aguadulce

..

Aguadulce

2 pers.
Playadulce

Verwen je zintuigen bij Playadulce, een prachtige oase direct aan het strand. Duik in een van de verfrissende zwembaden of luier aan het langgerekte zand-/kiezelstrand dat slechts enkele passen verwijderd is. Laat je meeslepen door de ongeëvenaarde ..

Aguadulce

2 pers.
Hotel Portomagno

Op zoek naar een plek waar de zee je ochtendgroet en de zon je avond kust? Hotel Portomagno is jouw antwoord! Direct aan een schitterend zandstrand gelegen, nodigen onze verfrissende zwembaden je uit voor een duik, terwijl het strand slechts een paar..

Aguadulce

Hotel Playadulce

Hotel Playadulce ligt vlak bij het strand: je hoeft alleen maar de weg over te steken en je staat al op de boulevard. In de buurt vind je een aantal goede restaurants, maar met name in de haven 2 km verderop is er veel te beleven. Voor een frisse dui..

Aguadulce

Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van SpanjeEen bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.