Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuizen en luxe villa's in Slovenië

Nieuwe vakantiehuizen in Slovenië

Terme 3000

8-daagse Autovakantie naar Terme 3000 in Oost SloveniëZeer bekend op de Nederlandse markt, een plek waar je nooit meer weg wilt. Terme 3000**** in Moravske Toplice in Oost-Slovenië heeft super de luxe nieuwe appartementen die doen denken aan een Sl..

Moravske Toplice

Jezero

8-daagse Autovakantie naar Jezero in Sloveense AlpenGelegen aan het grootste, natuurlijke meer van Slovenië, 'Bohinjsko Jezero' ligt hotel Jezero. Een waar familiehotel gerund door vader en dochter. Je voelt je dan bij aankomst ook meteen thuis. Na ..

Bohinjsko Jezero

Spik

8-daagse Autovakantie naar Spik in Sloveense AlpenHotel Spik is gelegen op vijf kilometer afstand van Kranjska Gora in Slovenië. Het hotel beschikt over comfortabele kamers in een driesterren en viersterren gedeelte, een restaurant en een terras met..

Kranjska Gora

8 pers.
Camping Terme Catež

Camping Terme Catež beschikt over meer dan 12.000 m² aan unieke binnen- en buitenzwemparadijzen!Camping Terme Catež beschikt over meer dan 12.000 m² aan unieke binnen- en buitenzwemparadijzen!..

Catez

Bohinj ECO Hotel

Het Bohinj ECO Hotel is een uitstekende keuze voor iedereen die het maximale uit zijn tijd in Slovenië wil halen. Dit milieuvriendelijke hotel ligt in de Julische Alpen en heeft een goede ligging voor gemakkelijke (ski-) busverbindingen naar het oml..

Bohinjska Bistrica

8 pers.
Camping Bled

Direct gelegen aan het Bled meerDirect gelegen aan het Bled meer..

Bled

Vakantiehuizen in Bled

8 pers.
Camping Bled

Direct gelegen aan het Bled meerDirect gelegen aan het Bled meer..

Bled

Kompas Bled

8-daagse Autovakantie naar Kompas Bled in Sloveense AlpenUitslapen op heerlijke bedden, en dat op het meest romantische plekje. Hotel Kompas Bled in Slovenië is dan de juiste keuze. Wanneer de vriendelijke barman vraagt of je een kopje koffie wil sc..

Bled

Astoria Bled

8-daagse Autovakantie naar Astoria Bled in Sloveense AlpenBij hotel Astoria Bled in Slovenië weten ze hoe ze je in de watten moeten leggen. Dit hotel in de Sloveense Alpen is een waar trainingskamp voor studenten van de toeristische scholen in de om..

Bled

Vakantiehuizen in Ptuj

8 pers.
Camping Terme Ptuj

Deze camping grenst aan een groot zwembad- en thermencomplex: Terme Ptuj. Hier kunt u genieten van binnen- en buitenzwembaden, glijbanen en nog veel meer waterpret.Deze camping grenst aan een groot zwembad- en thermencomplex: Terme Ptuj. Hier kunt u ..

Ptuj

Camping Terme Ptuj

Langs de rivier de Drau vind je op 1,5 km van de oudste Sloveense stad Ptuj, bekend om zijn grote wijnkelders, deze camping, die onderdeel is van een thermaal zwemcomplex in oud Romeinse stijl met de langste tandemglijbaan van het land, een hotel en ..

Ptuj

Vakantiehuizen in Podcetrtek

Terme Olimia

8-daagse Autovakantie naar Terme Olimia in Oost SloveniëTerme Olimia is een gezellig resort in de binnenlanden van Slovenië, tussen de heuvels en wijngaarden. Winkeltjes, supermarkt (op 500 meter) restaurant, twee verschillende wellnessen en vele z..

Podcetrtek

Adria Village Olimia

8-daagse Autovakantie naar Adria Village Olimia in Oost SloveniëAdria Village Olimia is een glamping met de hoofdletter G. Gelegen in het oosten van Slovenië, in Podcetrtek, biedt deze glamping echt alles wat je van glamping mag verwachten. Het is ..

Podcetrtek