Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuizen en luxe villa's in Slovenië

Nieuwe vakantiehuizen in Slovenië

Sanje Ob Soci

8-daagse Autovakantie naar Sanje Ob Soci in Sloveense Alpen..

Bovec

8 pers.
Camping Bled

Direct gelegen aan het Bled meerDirect gelegen aan het Bled meer..

Bled

Natura

8-daagse Autovakantie naar Natura in Oost Slovenië..

Rogla

Glamping Ljubno

8-daagse Autovakantie naar Glamping Ljubno in Oost Slovenië..

Ljubno ob Savinji

San Simon Resort

In het uiterste westen van Slovenië, aan de golf van Triest ligt Izola waar je verblijft in San Simon Resort. San Simon Resort wordt omgeven door een mediterraan park met prachtige fleurige planten en ligt bij het strand van Izola. Het resort is voo..

Izola

Slovenia Eco Resort

8-daagse Autovakantie naar Slovenia Eco Resort in Sloveense Alpen..

Kamnik

Vakantiehuizen in Bled

8 pers.
Camping Bled

Direct gelegen aan het Bled meerDirect gelegen aan het Bled meer..

Bled

Camping Bled

De kampeerplaatsen zijn deels op een open weide met weinig begroeiing en deels op terrassen met schaduw door aanwezigheid van naald- en loofbomen. De camping is deels ingericht voor glamping. Men organiseert wandel- en fietstochten, paardrijtochten, ..

Bled

Astoria Bled

8-daagse Autovakantie naar Astoria Bled in Sloveense Alpen..

Bled

Vakantiehuizen in Portorož

Hotel Vile Park

Hotel Vile Park is een gezinsvriendelijk hotel op ca. 10 kilometer afstand van het strand van Portoroz. Het hotel biedt vele faciliteiten, zoals een casino, waterpark, restaurant en outdoor tennisbanen. De kamer waar je verblijf is standaard voorzien..

Portorož

4 pers.
Apartments Oasis

Gelegen in een rustige straat, op 1,5 km van het centrum van Portoroz biedt dit familie huis een gezellige sfeer en een grote mate van privacy, weg van alle drukte. Dit appartement is gelegen op de begane grond en beschikt over een slaapkamer met twe..

Portorož

3 pers.
Tourist resort Salinera

Tourist resort Salinera ligt in het kleine kustplaatsje Strunjan. De appartementen zijn gelegen in kleine gegroepeerde huisjes gebouwd tegen een helling, tot 250 meter van de zee. Het resort biedt een buitenzwembad en een kinderbad, een kinderspeelpl..

Portorož

Vakantiehuizen in Piran

7 pers.
Apartment Rebecca

Toplocatie! Dit leuke appartement ligt midden in het oude centrum van Piran, op 1 minuut lopen van het Tartiniplein. Dit hoofdplein is een ideaal beginpunt om het charmante oude stadscentrum van Piran te verkennen. Naast cultuur snuiven kunt u in Pir..

Piran

5 pers.
Apartments Bevk - Cielo

Dit appartement bevindt zich achter het hoofdplein Tartini, midden in het centrum van het pittoreske Piran! Zowel de groente- en fruitmarkt als het strand liggen op loopafstand van uw vakantieadres. Begin de dag met een heerlijk kopje koffie op een v..

Piran

5 pers.
Apartments Bevk - Quattro

Dit stenen huis bevindt zich in een smal straatje in het centrum van het pittoreske stadje Piran. In een paar minuten wandelt u naar het strand en met een paar stappen staat u al op het grote plein van de stad! Begin de dag met een heerlijk kopje kof..

Piran