Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel AP Cabanas Beach & Nature - all inclusive

Tavira, Portugal

 

hotel-ap-cabanas-beach-nature-all-inclusivehotel-ap-cabanas-beach-nature-all-inclusivehotel-ap-cabanas-beach-nature-all-inclusivehotel-ap-cabanas-beach-nature-all-inclusivehotel-ap-cabanas-beach-nature-all-inclusive
Favoriet 
 

v.a. 700

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel AP Cabanas Beach & Nature - all inclusive in Tavira

Het gloednieuwe Hotel AP Cabanas Beach & Nature is werkelijk een plaatje. De ligging aan het Ria Fromasa Natural Park zorgt voor een prachtige omgeving en de uitzichten over de Atlantische Oceaan zijn fabuleus. Ja, hier kom je zonder twijfel direct tot rust! Het comfortabele hotel beschikt tevens over een heerlijk groot zwembad en kent vele ontspanningsfaciliteiten. Het waanzinnige Cabanas strand is bereikbaar per boot, welke vlak bij het hotel regelmatig op en neer vaart.

Alle kamers van Hotel AP Cabanas Beach & Nature zijn zeer compleet en stijlvol ingericht. Al het comfort staat hier tot je beschikking, waaronder een luxe badkamer en een heerlijk terras of balkon. Voor nóg meer ontspanning kun je terecht in het wellnesscenter. Culinair genieten doe je in drie verschillende restaurants en nippen aan een favoriete cocktail doe je bij de rooftop bar. Daarnaast is er regelmatig live muziek, waardoor de vakantiesfeer helemaal compleet is.

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro