Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Eco Hotel Vila Gale Albacora

Tavira, Portugal

 

eco-hotel-vila-gale-albacoraeco-hotel-vila-gale-albacoraeco-hotel-vila-gale-albacoraeco-hotel-vila-gale-albacoraeco-hotel-vila-gale-albacora
Favoriet 
 

v.a. 541

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Eco Hotel Vila Gale Albacora in Tavira

Het authentieke Eco Hotel Vila Gale Albacora heeft een opvallende architectuur. Het hotel is namelijk gevestigd in een oud 'tonijnvisserij kamp' en hierdoor is een verblijf in dit hotel ook meteen een culturele ervaring. De oude kapel en het museum over tonijnvisserij zijn twee unieke trekpleisters van het hotel.

Gelegen in het natuurpark Ria Formosa is dit de ideale plek om van rust en natuurschoonheid te genieten. Het is een aanrader om tijdens een boottochtje dit mooie park te verkennen. Aan het natuurpark grenzen ook de mooiste zandstranden.

Bij het hotel zelf is het ook goed toeven, naast de culturele mogelijkheden kun je hier ook van het zonnetje genieten aan het zwembad. Even helemaal ontspannen kan in de 
Satsanga Spa. De lekkerste gerechten worden geserveerd in het Salinas restaurant, maar je kunt ook eens aan een tafeltje aanschuiven in het grill en tapas restaurant Flor de Sal.

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro