Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sesimbra Hotel & Spa

Sesimbra, Portugal

 

sesimbra-hotel-spa
Favoriet 
 

v.a. 589

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sesimbra Hotel & Spa in Sesimbra

Dit gezinsvriendelijke golfhotel ligt direct aan het strand in het pittoreske vissersdorpje Sesimbra, omringd door het unieke natuurpark Arrábida. Gasten kunnen genieten van de vele onbekende goudkleurige zandstranden in de omgeving. Met aangenaam verwarmd water in het zwemcomplex met 3 buiten- en binnenzwembaden is waterpret gegarandeerd. Sportliefhebbers kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten zoals fietsen, mountainbiken en watersporten. Het uitgebreide wellnessaanbod, inclusief spa, sauna en massages, zorgt voor ultieme ontspanning. Voor de kinderen is er een speelplaats en entertainmentprogramma, terwijl de ouders genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant en ontspanning bij de zwembadbar.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 12-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 589,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro