Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villas Vale Vinagre

Sao Bartolomeu de Messines, Portugal

 

villas-vale-vinagre
Favoriet 
 

v.a. 619

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villas Vale Vinagre in Sao Bartolomeu de Messines



De Algarve is en blijft toch één van mijn favoriete vakantiebestemmingen. De zon schijnt er bijna het hele jaar, ik ben gek op het eten en het leven kan en mag hier een versnelling langzamer. Zo ook in Villas Vale Vinagre. Een fijn verblijf in het binnenland, op nog geen 20 minuten rijden van de wonderschone kust.

Ja, hier ga je naartoe voor ultieme ontspanning. Het is er groen en heerlijk stil. Vrijwel de enige geluiden die je hoort zijn de fluitende vogels, het zachte briesje door de bomen en de tjirpende krekels. Zeg nu zelf, hier word je toch helemaal zen van? Op dit plekje midden in de natuur, geniet je ook van quality time met je reisgenoten. De villa's zijn ideaal voor grotere reisgezelschappen of als je met de kids op vakantie gaat: er zijn meerdere slaapkamers en er is een zonneterras mét eigen zwembad. Ook in de omgeving is van alles te doen: surfen bij Praia de Odeceixe, snorkelen bij Praia da Marinha en varen naar de indrukwekkende rotsformaties van de Benagil-grotten. Wat ga jij allemaal ontdekken?
  • Optional:extra handdoekenpakket: circa 12;00 € per wissel (ter plekke te betalen);extra lakenpakket: circa 25;00 € per wissel (ter plekke te betalen),GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 4;modern ingerichte accommodatie;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig;voorzieningen voor mindervaliden;wi-fi op de kamer (gratis);borg (contant of per betaalpas te betalen);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 7 dagen;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer: extra schoonmaak op verzoek: tegen betaling; geen schoonmaak tijdens verblijf;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; (als een 3-kamer villa type b (bananeira) geboekt is) ; op aanvraag;wi-fi op de kamer: gratis,Deposit:borg: circa 500;00 € per eenheid per verblijf contant of per betaalpas te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;wi-fi op de kamer (gratis);borg (contant of per betaalpas te betalen);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 7 dagen;handdoeken inclusief;babybedje;kinderstoel;handdoekenservice;schoonmaak kamer: extra schoonmaak op verzoek: tegen betaling; geen schoonmaak tijdens verblijf;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; (als een 3-kamer villa type b (bananeira) geboekt is) ; op aanvraag;wi-fi op de kamer: gratis,Pools:handdoekenservice,Mandatory:eindschoonmaak: circa 130;00 € per eenheid per verblijf (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje;kinderstoel
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-11-2024 619,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro