Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Luar

Praia da Rocha, Portugal

 

hotel-luar
Favoriet 
 

v.a. 52

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Luar in Praia da Rocha

Hotel Luar is gelegen op de prachtige kliffen boven het Three Castles-strand, ten westen van Praia da Rocha. Het heeft een spectaculair uitzicht op de baaien van Lagos en Ponta da Piedade, en de heerlijk helderblauwe zee die de prachtige kleuren van de zonsondergang weerspiegelt. Hotel Luar heeft een fijne ligging met restaurants, bars en supermarkten in de buurt. Hotel Luar wordt beoordeeld als een favoriet plekje met veel activiteiten rondom. Het prachtige zonneterras en de bar van Hotel Luar zijn prima plekken om te ontspannen. Kortom, een fijn geprijsde plek om uw vakantie te vieren!

Hotel Luar is gelegen op de prachtige kliffen boven het Three Castles-strand, ten westen van Praia da Rocha. Het heeft een spectaculair uitzicht op de baaien van Lagos en Ponta da Piedade, en de heerlijk helderblauwe zee die de prachtige kleuren van de zonsondergang weerspiegelt. Hotel Luar heeft een fijne ligging met restaurants, bars en supermarkten in de buurt.

Hotel Luar wordt beoordeeld als een favoriet plekje met veel activiteiten rondom. Het prachtige zonneterras en de bar van Hotel Luar zijn prima plekken om te ontspannen. Kortom, een fijn geprijsde plek om uw vakantie te vieren!

Hotel Luar ligt aan het prachtige strand van Praia da Rocha in de Algarve en is slechts ca. 500 m van het stadscentrum verwijderd.

- Centrum: ca. 500 m
- Strand: ca. 100 m (bereikbaar via trappen)
- Diverse bars en restaurants: ca. 100 m
- Supermarkt: ca. 100 m

Met het openbaar vervoer :
- Bushalte: ca. 20 m

Met de auto:
- Privé parkeerplaats (€ 7,50 p.d.)

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 75 km
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen. U kunt een transfer per shuttleservice of privétransfer bijboeken.

Huisdieren niet toegestaan

Hotel Luar heeft ruim 120 kamers, voorzien van alle gemakken. De kamers zijn ruim en netjes ingericht. De kamers beschikken o.a. over de volgende faciliteiten:
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Kluisje (ca. € 2 p.d.)
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche en toilet
- Balkon met zitje
- Naar keuze met zijzeezicht

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro