Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel AP Oriental Beach - adults only

Praia da Rocha, Portugal

 

hotel-ap-oriental-beach-adults-onlyhotel-ap-oriental-beach-adults-onlyhotel-ap-oriental-beach-adults-onlyhotel-ap-oriental-beach-adults-onlyhotel-ap-oriental-beach-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 902

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel AP Oriental Beach - adults only in Praia da Rocha

Stap binnen in Aparthotel AP Oriental Beach en waan je in een Oosters sprookje. Dit prachtige hotel is gebouwd in Moorse stijl en ligt pal aan de gezellige boulevard van Praia da Rocha, waardoor je zo richting winkeltjes en restaurants kunt wandelen. Na slechts een paar traptreden is het goudgele zandstrand dat voor de deur ligt te bereiken.

Het hotel beschikt over comfortabele studio's met een zonnig balkon. In de tuin ligt een verkoelend zwembad en een grote ligweide, waar je heerlijk kunt relaxen onder de Portugese zon. Alles kan, het is tenslotte vakantie! In de avonduren kun je genieten van een heerlijke cocktail aan de bar terwijl je uitkijkt over het strand van Praia da Rocha…

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro