Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Turim Algarve Mor

Praia da Rocha, Portugal

 

appartementen-turim-algarve-mor
Favoriet 
 

v.a. 388

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Turim Algarve Mor in Praia da Rocha

Turim Algarve Mor Appartementen biedt u een fijne vakantie op een centrale locatie. De appartementen zijn eenvoudig, maar netjes en schoon en beschikken allen over een balkon, een groot aantal heeft (zij-)zeezicht, dat is lekker wakker worden! U kunt vanuit het hotel heerlijk via de kustweg naar het vlakbij gelegen centrum wandelen of naar het lager gelegen zeer brede zandrstrand van Praia da Rocha. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om gewoon lekker bij het zwembad te luieren! Algarve Mor is een geliefde accommodatie waar gasten graag terugkeren, ook in de wintermaanden is het een graag bezocht appartementencomplex!

Turim Algarve Mor Appartementen biedt u een fijne vakantie op een centrale locatie. De appartementen zijn eenvoudig, maar netjes en schoon en beschikken allen over een balkon, een groot aantal heeft (zij-)zeezicht, dat is lekker wakker worden!

U kunt vanuit het hotel heerlijk via de kustweg naar het vlakbij gelegen centrum wandelen of naar het lager gelegen zeer brede zandrstrand van Praia da Rocha.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om gewoon lekker bij het zwembad te luieren!

Algarve Mor is een geliefde accommodatie waar gasten graag terugkeren, ook in de wintermaanden is het een graag bezocht appartementencomplex!

Zeer centraal gelegen aan de kustweg / boulevard van Praia da Rocha, op korte afstand van strand, centrum en de jachthaven.

- Centrum: ca. 100 m
- Strand: ca. 100 m (via trappen)
- Jachthaven: ca. 500 m (via trappen)

Openbaar vervoer:
- Bushalte: voor het hotel

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 75 km
- Bij onze vliegreizen zijn de transfers van en naar de luchthaven niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces

De appartementen zijn enigszins gedateerd, maar schoon en netjes ingericht en beschikken over:
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Kitchenette met kookplaat, magnetron, broodrooster en koelkast
- Thee en koffiezetfaciliteiten
- Badkamer met bad of douche en toilet
- Balkon

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro