Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Premium Aeroporto

Leça do Balio, Portugal

 

premium-aeroporto
Favoriet 
 

v.a. 388

  • Beoordeeld met een 7.4
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Premium Aeroporto in Leça do Balio

Dit hotel in Maia verwelkomt gasten met een scala aan voorzieningen die garant staan voor een ontspannen en plezierig verblijf. Het zwembadencomplex, de sportfaciliteiten en de wellnessopties bieden actieve ontspanning voor alle gasten. Daarnaast zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Met faciliteiten voor gehandicapten en rolstoelgebruikers is het hotel toegankelijk voor iedereen, terwijl de ruime keuze aan kamers, waaronder gezins- en rolstoelvriendelijke kamers, zorgt voor comfort en gemak voor alle gasten.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 15-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 388,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro