Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Suite Hotel Eden Mar (Porto Bay)

Funchal, Portugal

 

suite-hotel-eden-mar-porto-bay
Favoriet 
 

v.a. 695

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Suite Hotel Eden Mar (Porto Bay) in Funchal

Dit appartementenhotel in Funchal biedt een idyllische locatie op slechts 200 meter van het strand. Met 2 zwembaden, waaronder een binnenzwembad, biedt het hotel de perfecte balans tussen sport en ontspanning. Gasten kunnen genieten van de vele wellnessfaciliteiten, zoals een spa, sauna, stoombad en massages. Met 4 restaurants en bars is er een ruime keuze aan culinaire opties. De kamers zijn modern en goed uitgerust, met een kitchenette, balkon en gratis WiFi. Met een uitgebreid entertainmentprogramma is er altijd iets te beleven voor zowel volwassenen als kinderen.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 09-11-2024 voor een 8-daagse vakantie 695,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro