Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Tenerife Fuerteventura en Madeira

Funchal, Portugal

 

8-dg-cruise-tenerife-fuerteventura-en-madeira8-dg-cruise-tenerife-fuerteventura-en-madeira8-dg-cruise-tenerife-fuerteventura-en-madeira8-dg-cruise-tenerife-fuerteventura-en-madeira8-dg-cruise-tenerife-fuerteventura-en-madeira
Favoriet 
     

    v.a. 615

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Tenerife Fuerteventura en Madeira in Funchal

    8-daagse Vakantie naar Canarische Eilanden bij 8 dg cruise Tenerife Fuerteventura en Madeira

    Ontsnappen aan de Hollandse winter? Boek deze 8 daagse cruise met de AIDAblu. De rederij staat onder meer bekend om haar schepen met een mooie glimlach en na deze cruise begrijp je waarom. Geniet van het heerlijke eten aan boord en drink een vers gebrouwen bier in AIDA's Brauhaus. Elke ochtend wanneer je wakker wordt, zie je het blauw van de oceaan of de bestemming van die dag. Met de eilanden Fuerteventura, Tenerife en Madeira is dat een uitzicht die je graag ziet. Probeer één van de vele watersportmogelijkheden op Fuerteventura, beklim de El Teide op Tenerife en maak een mooie wandeling op bloemeneiland Madeira. Elke dag is het weer genieten. Wanneer zien we jou aan boord van de AIDAblu?
    • ,

    Top vakantiehuizen in Portugal

    Appartementen Cerro Mar Atlantico

    Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

    Albufeira

    Appartementen Colina Village

    Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

    Carvoeiro