Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Esposende

Portugal

 

10 pers.
Vakantiehuis Vista Mar (ESP188)

Huis "Vista Mar", bouwjaar 2011. In de wijk São Bartolomeo do Mar, 5 km van het centrum van Esposende, 26 km van het centrum van Viana do Castelo, 47 km van het centrum van Porto, in een woonwijk, 1.5 km van zee. Voor alleengebruik: terrein 800 m2 (..

Esposende

8 pers.
Vakantiehuis Mar (ESP181)

Locatie: in een wijk Mar, woongebied, landelijk, uitzicht op zee. Toegang/parkeren: garage; mogelijkheid te parkeren op het grondstuk; mogelijkheid te parkeren aan de straat bij het huis. Grondstuk (privegebruik): ca. 900 m², afgesloten grondstuk (..

Esposende

8 pers.
Vakantiehuis Cepa (ESP128)

Huis "Cepa", omgeven door weiden en velden. 2 km van het centrum van Esposende, in een woonwijk, 3 km van zee, te midden van groen. Voor medegebruik: tuin op verschillende niveaus. Voor alleengebruik: terrein 500 m2 (omheind), gazon, overdekte parkee..

Esposende

11 pers.
Vakantiehuis Dos Passarinhos (ESP130)

Huis "Dos Passarinhos", bouwjaar 2003. In de wijk Marinhas, 3 km van het centrum van Esposende, in een woonwijk, 1.3 km van zee. Voor alleengebruik: terrein 400 m2 (omheind), verzorgde tuin gazon en bomen, openluchtzwembad omheind (8 x 4 m, 170 cm di..

Esposende

6 pers.
Vakantiehuis Sol e Mar (ESP187)

Flatgebouw "Sol e Mar", van 3 verdiepingen. 12 appartementen in de woning. In de wijk Marinhas, 3 km van het centrum van Esposende, aan de rand van de plaats, 150 m van zee, aan een doodlopende weg. Voor medegebruik: terrein 400 m2 (omheind), openluc..

Esposende

8 pers.
Vakantiehuis Marta (ESP110)

Huis "Marta". In de wijk Cepães, 3 km van het centrum van Esposende, 45 km van het centrum van Porto, 500 m van zee, 500 m van het strand. Voor alleengebruik: terrein 800 m2 (omheind), gazon en planten, boomgaard, parkeerplaats nr. 3 op het terrein,..

Esposende

6 pers.
Vakantiehuis Agua e Mar 1

Vakantiecomplex "Agua e Mar 1", van 3 verdiepingen. 40 appartementen in de woning. 3 km van het centrum van Esposende, 7 km van het centrum van Ofir, 150 m van zee. Voor medegebruik: terrein (omheind), gazon en bomen, ligweide, openluchtzwembad (20 x..

Esposende

6 pers.
Vakantiehuis Baltazar (ESP127)

Huis "Baltazar", omgeven door weiden en velden. In de wijk Vila Chã, 5 km van het centrum van Esposende, aan de rand van de plaats, 4 km van zee, te midden van groen. Voor medegebruik: terrein 800 m2 (omheind), weide, boomgaard, parkeerplaats op het..

Esposende

5 pers.
Vakantiehuis Agua e Mar 1 (ESP160)

Vakantiecomplex "Agua e Mar 1", van 3 verdiepingen. 40 appartementen in de woning. 3 km van het centrum van Esposende, 7 km van het centrum van Ofir, 150 m van zee. Voor medegebruik: terrein (omheind), gazon en bomen, ligweide, openluchtzwembad (20 x..

Esposende

  Clube Pinhal da Foz

  Het appartementencomplex Clube Pinhal da Foz beschikt over een receptie, snackbar en bar. Er is e...Het appartementencomplex Clube Pinhal da Foz beschikt over een receptie, snackbar en bar. Er is een buitenzwembad, kinderbad en een zonneterras met li..

  Esposende

   Suave Mar

   Hotel Suave Mar beschikt over een receptie. Verder restaurant en bars. Tevens is er een zwembad, ...Hotel Suave Mar beschikt over een receptie. Verder restaurant en bars. Tevens is er een zwembad, kinderbad en een zonneterras met ligbedden. Ook is er..

   Esposende

    Axis Ofir Beach Resort

    Bijzonderheden Axis Ofir Beach ResortDirect aan zee gelegen 4 sterren hotel. ...Bijzonderheden Axis Ofir Beach ResortDirect aan zee gelegen 4 sterren hotel.n FaciliteitenReceptie met kluis, lift, lounge, bar, restaurant, kiosk, fitness, tennisbanen,..

    Esposende

    Vakantiehuizen en luxe villa's in Portugal    Portugal heeft een mediterraan klimaat. Het noorden van Portugal is frisser en vochtiger dan het zuiden. Daar is het meestal het hele jaar door droog en zonnig. Naarmate men van de kust weggaat en de Spaanse grens nadert, stijgt de temperatuur. Portugal kent geregeld lange, droge periodes.
    De ligging van Portugal en haar verleden hebben ertoe geleid dat in de Portugese keuken veel vis wordt gebruikt. Er wordt wel eens gezegd dat er voor elke dag van het jaar wel een bacalhau-recept is. Ook varkensvlees is een favoriet ingrediënt in de Portugese keuken. Portugezen behoren tot de grootste rijsteters in Europa. Portugal is het enige Europese land waar koriander van oudsher onderdeel is van de keuken.

    Het Portugese vasteland wordt in het midden van het land doorsneden door de rivier de Taag. Het noordelijke deel van het land is bergachtiger dan het zuiden en heeft een koeler en regenachtiger klimaat. Andere grote rivieren zijn de Douro, de Minho en de Guadiana, die net als de Taag ontspringen in Spanje. Er zijn geen grote natuurlijke meren in het binnenland. Het grootste meer is het Alqueva-stuwmeer (250 km²), dat ook het grootste stuwmeer van Europa is. Het hoogste punt van Portugal is de Ponta do Pico op de Azoren, met een hoogte van 2351 m. Het hoogste punt van het vasteland is de Serra da Estrela (1993 m).