Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vlieg-busreis Costa de Lisboa

Cascais, Portugal

 

vlieg-busreis-costa-de-lisboa
Favoriet 
     

    v.a. 1.249

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vlieg-busreis Costa de Lisboa in Cascais

    Aan de Costa de Lisboa, ook wel de Portugese Rivièra genoemd, heerst een aangenaam zacht klimaat met veel zon. Het geheel ademt de sfeer uit van de Franse Côte d'Azur. U verblijft in de mooie badplaats Cascais met haar sfeervolle, oude centrum. Deze reis laat u uitgebreid zien hoe afwisselend en rijk cultuur en natuur kunnen zijn in één van de boeiendste streken van Portugal.
    Kleurrijke dorpen en woeste natuur duiken onverwacht op aan de horizon. Vanuit Cascais bezoeken we onder andere het oude centrum van Sintra en Cabo da Roca, het meest westelijke punt van het Europese vasteland. U maakt verder kennis met de mooie natuur van de groene Serra da Sintra en de wijnbouw in dit gebied. De heerlijk zoete Moscatel wordt in dit gebied geproduceerd. Hoe de regio er eeuwen geleden uit heeft gezien, zien we in Óbidos. In dit middeleeuwse stadje lijkt de tijd stil te hebben gestaan. En wat dacht u van de geweldige hoofdstad Lissabon, die op slechts 30 km afstand gelegen is. Er valt zoveel te zien dat u ook in de eventuele verlengingsweek nog de mogelijkheid heeft om deze stad op eigen gelegenheid te bezoeken. Er zijn vele goede redenen te bedenken om deze heerlijke bestemming Cascais met zeer interessante excursiedoelen te boeken. U verblijft in een uitstekend 4-sterrenhotel met vele faciliteiten waardoor uw vakantie helemaal af is.

    Top vakantiehuizen in Portugal

    Appartementen Cerro Mar Atlantico

    Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

    Albufeira

    Appartementen Colina Village

    Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

    Carvoeiro