Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Farol Hotel

Cascais, Portugal

 

farol-hotel
Favoriet 
 

v.a. 1.137

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Farol Hotel in Cascais



Bom dia! Ik logeer in het bijzondere Farol Hotel aan de rand van de prachtige kliffen van Cascais. Dit 19e-eeuws herenhuis is omgebouwd tot een luxe hotel dat vroeger eigendom was van een heuse graaf. Het resultaat: een inspirerende combinatie van oud en nieuw met eclectische inrichting én een inspiratie voor veel kunstenaars en kunstliefhebbers. Hier houd ik het wel even uit.

Het weelderige groen van de tuinen en de verfijnde inrichting van het hotel zorgen voor een betoverende sfeer die mijn zintuigen prikkelen. Mijn hotelkamer is, net als het hotel, stijlvol en ruim ingericht. Ik koos voor een kamer met zeezicht en ik kijk uit over de prachtige oceaan. Op het royale terras bij het zwembad staan heerlijke ligbedden met dikke kussens: dé perfecte plek om te ontspannen als je het mij vraagt. Zin in een tour met de auto? Bezoek dan zeker het gezellige centrum van Cascais met haar mooie jachthaven. Ook ben je binnen een half uurtje rijden al in de hoofdstad Lissabon, één van mijn favoriete steden in Portugal.


  • Pools:buitenzwembad(zout water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ; buitenzitje (gratis): tafel),Restaurant:eetgelegenheden: à-la-carterestaurant; sushi restaurant;drinkgelegenheden: lobbybar; pool/snackbar,Wellness:massage (tegen betaling),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 33;totaal aantal verdiepingen: 3;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;receptie (24 uur geopend);lift;kluisje (op de kamer);lobby;roomservice;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;bagagerie;supermarkt (in het centrum);souvenirwinkel (in het centrum);schoonmaak kamer,Sports:golfbaan (circa 3 kilometer) (tegen betaling),Mandatory:toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 13 jaar circa 2;00 € per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje,Regular:lift;kluisje (op de kamer);lobby;roomservice;parkeerterrein;eetgelegenheden: à-la-carterestaurant; sushi restaurant;drinkgelegenheden: lobbybar; pool/snackbar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);supermarkt (in het centrum);souvenirwinkel (in het centrum);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;massage (tegen betaling);bagagerie;babybedje;golfbaan (circa 3 kilometer) (tegen betaling);buitenzwembad(zout water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ; buitenzitje (gratis): tafel);schoonmaak kamer
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-10-2025 1.137,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro