Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Areias Village

Albufeira, Portugal

 

areias-village
Favoriet 
 

v.a. 329

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Areias Village in Albufeira

Dit appartementenhotel ligt op een uitstekende locatie op slechts 250 meter van de prachtige stranden Aveiros en Forte Sao Joao. Met zowel binnen- als buitenzwembaden kunnen gasten genieten van ontspanning en verfrissing na een dagje aan zee. Het hotel biedt ook een scala aan recreatiemogelijkheden, waaronder fietsen, tafeltennis en een spa, waardoor gasten zich nooit hoeven te vervelen. Bovendien is er een disco en nachtclub voor diegenen die 's avonds willen feesten. Met een gunstige ligging nabij het uitgaanscentrum van Oura en op korte afstand van het historische stadscentrum van Albufeira, biedt dit hotel het beste van beide werelden voor een onvergetelijk verblijf aan de Algarve kust.

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro