Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Tropical Sol

Albufeira, Portugal

 

appartementen-tropical-solappartementen-tropical-solappartementen-tropical-solappartementen-tropical-solappartementen-tropical-sol
Favoriet 
 

v.a. 527

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Tropical Sol in Albufeira

Tropical Sol is een uitstekende keuze voor jong en oud. Het gezellige centrum met de bekende uitgaansstraat “de Strip” ligt op ongeveer 500 meter van het appartementencomplex. Naar het oude centrum van Albufeira is het ca. 2 km en het strand van Praia da Oura vindt u op ca. 1 km.

Het appartementencomplex Tropical Sol beschikt over vele faciliteiten. Zo is er een groot buitenzwembad met een afgescheiden kinderbad, een terras met ligweide voorzien van ligbedden en parasols. Een balletje slaan op de tennisbaan is natuurlijk ook mogelijk en de kinderen kunnen zich prima vermaken in de spelletjesruimte. Verder is er een bar/cafetaria en een snackbar. Deze zijn alleen in de zomermaanden geopend (april t/m oktober).

Of je nu kiest voor een studio of een 2-kamer appartement, beide zijn netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. De kitchenette is voorzien van twee kookplaten, magnetron en waterkoker. In de woon-/slaapkamer bevinden zich een (slaap)bank, televisie (Nederlandse zender(s) beschikbaar), telefoon, wifi en airconditioning. Tevens is er een aparte badkamer met douche en toilet en een balkon of terras met zitje. De 2-kamer appartementen zijn gelegen aan de zonnige zwembadzijde.


Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro