Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Aparthotel Alfagar Alto da Colina

Albufeira, Portugal

 

aparthotel-alfagar-alto-da-colinaaparthotel-alfagar-alto-da-colinaaparthotel-alfagar-alto-da-colinaaparthotel-alfagar-alto-da-colinaaparthotel-alfagar-alto-da-colina
Favoriet 
 

v.a. 450

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Aparthotel Alfagar Alto da Colina in Albufeira

Aparthotel Alfagar Alto da Colina heeft prima faciliteiten om het hele jaar door te genieten van een deugddoende vakantie. Aan één van de zwembaden kan je volop ontspannen en relaxen. Ook de kids zullen het fantastisch naar hun zin hebben met de waterglijbanen en het splashpark. Daarbij zal de animatie ervoor zorgen dat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Alle kamers zijn comfortabel en kleurrijk ingericht en hebben een mooi uitzicht over de tuin of het sprankelende water. Als je zin hebt in een wedstrijdje golf ben je bij Alfagar Alto da Colina aan het juiste adres. De golfbaan Balaia Golf ligt hier namelijk op wandelafstand. Het hele jaar door kan je in de Algarve uitstekend een balletje slaan.


Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro