Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Jogglerhof

Zell am Ziller, Oostenrijk

 

appartementen-jogglerhof
Favoriet 
 

v.a. 109

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Jogglerhof in Zell am Ziller

De appartementen Jogglerhof zijn eenvoudig ingericht maar zijn erg gunstig gelegen in de veelzijdige vakantieregio Zillertal. Het centrum van Zell am Ziller bevindt zich op steenworp afstand. De omgeving is perfect voor lange wandelingen en fietstochten en op een zomerse dag koelt u af in het openluchtzwembad van Zell am Ziller. Trek er op uit, de bergen en natuur in en geniet 's avonds in een van de restaurants van Zell am Ziller. Bij deze appartementen kunt u terecht met het hele gezin, de 3-kamerappartementen bieden namelijk ruimte voor 6 personen. Geniet van een heerlijke zomervakantie in een van deze fijne en scherp geprijsde appartementen.

De appartementen Jogglerhof zijn eenvoudig ingericht maar zijn erg gunstig gelegen in de veelzijdige vakantieregio Zillertal. Het centrum van Zell am Ziller bevindt zich op steenworp afstand. De omgeving is perfect voor lange wandelingen en fietstochten en op een zomerse dag koelt u af in het openluchtzwembad van Zell am Ziller. Trek er op uit, de bergen en natuur in en geniet 's avonds in een van de restaurants van Zell am Ziller. Bij deze appartementen kunt u terecht met het hele gezin, de 3-kamerappartementen bieden namelijk ruimte voor 6 personen.

Geniet van een heerlijke zomervakantie in een van deze fijne en scherp geprijsde appartementen.

De appartementen Jogglerhof liggen aan de rand van Zell am Ziller, op ca. 1 km van het centrum en het openluchtzwembad. De berglift vindt u op ca. 50 m. Het zillertal is een perfecte plek voor outdoor activiteiten. Zoekt u avontuur, dan is de Almflieger zipline iets voor u. De Arena Coaster geeft plezier voor jong én oud: in behoorlijk tempo roetsjt u naar beneden, alsof u in een achtbaan zit. Geniet van mooie uitzichten tijdens uw rit over de Zillertal Höhenstrasse. Iets verder weg liggen de Krimmler Watervallen, Gerlos en het stuwmeer Durlassboden, waar ook watersporten mogelijk zijn.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 950 km

Afstanden vanaf appartementen Jogglerhof in Zell am Ziller:
- Centrum Zell am Ziller: ca. 1 km
- Almflieger Zipline: ca. 12 km
- Gerlos: ca. 18 km
- Krimmler watervallen: ca. 40 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

Met de pendelbus:
- U wordt gebracht en opgehaald bij app./hotel Kröll op ca. 900 m. Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen.

- Huisdieren zijn niet toegestaan

De eenvoudig ingerichte appartementen kunnen qua indeling en inrichting onderling verschillen en hebben een grootte van ca. 85 m².

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten