Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Stadt Wien

Zell am See, Oostenrijk

 

hotel-stadt-wien
Favoriet 
 

v.a. 786

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Stadt Wien in Zell am See

Stadt Wien is een comfortabel 4-sterrenhotel met een luxe uitstraling en een rustige ligging in Zell am See. De CityXpress-skigondel en het gezellige autovrije centrum van Zell am See bevinden zich op 5 minuten loopafstand. Zell am See staat bekend om zijn gezellige wintersportsfeer en dit hotel is daar zeker geen uitzondering op. De dalafdaling van het bekende skigebied Schmitten loopt direct langs het hotel en skiën is mogelijk tot de accommodatie. Gasten waarderen het hotel vanwege de comfortabele en ruime kamers, de uitgebreide faciliteiten en de elegante uitstraling. De kamers zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, maar bieden ook rust en ruimte. Voor een ontspannen wintersportvakantie in het veelzijdige Zell am See bent u in hotel Stadt Wien zeker aan het juiste adres.

Stadt Wien is een comfortabel 4-sterrenhotel met een luxe uitstraling en een rustige ligging in Zell am See. De CityXpress-skigondel en het gezellige autovrije centrum van Zell am See bevinden zich op 5 minuten loopafstand. Zell am See staat bekend om zijn gezellige wintersportsfeer en dit hotel is daar zeker geen uitzondering op. De dalafdaling van het bekende skigebied Schmitten loopt direct langs het hotel en skiën is mogelijk tot de accommodatie.

Gasten waarderen het hotel vanwege de comfortabele en ruime kamers, de uitgebreide faciliteiten en de elegante uitstraling. De kamers zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, maar bieden ook rust en ruimte.

Voor een ontspannen wintersportvakantie in het veelzijdige Zell am See bent u in hotel Stadt Wien zeker aan het juiste adres.

Rustig gelegen op nog geen 10 minuten lopen van het centrum van Zell am See (ca. 500 m) met zijn gezellige autovrije winkelstraat met vele restaurants, winkels en een levendige après ski.

Naar de cityXpress-skigondel is het slecht 5 minuten lopen (ca. 350 m) en met de skibus ben u snel bij de andere liften van het uitgestrekte skigebied Zell am See-Kaprun. De skibushalte bevindt zich direct voor het hotel.

- Centrum Zell am See: ca. 500 m
- Skiliften: ca. 350 (cityXpress) en ca. 1,4 km (trassXpress, Schmittenhöhebahn en Sonnenalmbahn)
- Skibushalte: direct voor het hotel
- Skischool: ca. 350 m. (o.a. bij cityXpress-skigondel)
- Skihuur: via het hotel of bij de diverse skiliften van Zell am See

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Salzburg: ca. 55 km. Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

U verblijft in hotel Stadt Wien op basis van halfpension verzorging met o.a.:
- Ontbijtbuffet
- Après ski-snack
- 5-gangendiner met salade-, kaas en ijsbuffet
- Kerstdiner
- Oudejaarsdiner

Overig:
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Hotel Stadt Wien beschikt over luxe en comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon met babyfoonfuncties
- Tv met radio - Kluisje
- Badjas te leen (via de receptie)
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Sommige kamers beschikken over een balkon

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten