Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Der Waldhof

Zell am See, Oostenrijk

 

hotel-der-waldhof
Favoriet 
 

v.a. 463

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Der Waldhof in Zell am See

Hotel der Waldhof is een comfortabel 4-sterrenhotel. Dit moderne hotel bevindt zich op korte afstand van het centrum van Zell am See en de skilift. Gasten die u zijn voor gegaan zijn te spreken over het gezellige en vriendelijke personeel, de comfortabele en goed verzorgde kamers, het uitgebreide ontbijt en wellness faciliteiten.

Hotel der Waldhof is een comfortabel 4-sterrenhotel. Dit moderne hotel bevindt zich op korte afstand van het centrum van Zell am See en de skilift. Gasten die u zijn voor gegaan zijn te spreken over het gezellige en vriendelijke personeel, de comfortabele en goed verzorgde kamers, het uitgebreide ontbijt en wellness faciliteiten.

Hotel Der Waldhof ligt net buiten het autovrije centrum van Zell am See. Het hotel ligt rustig geleken heeft een gunstige ligging ten opzichte van de skilift, skipiste, skischool en skiverhuur. Met de skibus bereikt u het veelzijdige skigebied van Zell am See-Kaprun. Zell am See - Kaprun bestaat uit drie skigebieden die met elkaar verbonden zijn. De Schmittenhöhe bij Zell am See, de Maiskogel bij Kaprun en de Kitzsteinhorn; het Gletscherskigebied bij Kaprun. Met ruim 130 pistekilometers hoeft u zich geen moment te vervelen!

- Skibushalte: ca. 50 m
- Centrum Zell am See: ca. 100 m
- Skiverhuur: ca. 350 m
- Skilift, -piste en -school: ca. 500 m

Met de auto:
- Tegen betaling kunt u parkeren in de parkeergarage van uw hotel, ca. € 15 p.a.p.d. Zelf (ter plaatse of vooraf) aan te vragen en ter plaatse te voldoen.

Met de pendelbus:
- U wordt gebracht en opgehaald bij het centrale busstation bij het Hallenbad op ca. 600 m van uw accommodatie. Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen.

Met het vliegtuig:
- Indien u deze accommodatie boekt met vlucht is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en v.v. niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken, of op eigen gelegenheid verder reizen.

U verblijft in hotel Der Waldhof op basis van halfpension verzorging:
- Ontbijtbuffet
- Dinerbuffet
- Regelmatig thema-avonden
- Kerst- en Oudejaarsdiner inbegrepen

De nette kamers beschikken over:
- Telefoon, tv, radio, kluisje (gratis) en minibar (tegen betaling)
- Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn
- Balkon of terras

Overig:
- De kamergrootte is afhankelijk van de bezetting
- De 2-persoonskamer Voordeelkamer is extra scherp geprijsd, maar beperkt beschikbaar
- De 2/3/4/5-persoonskamer Junior Suite (ca. 42 m²) bevindt zich altijd in de dependance

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau