Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Haus Kitzsteinhorn - 5-7 personen

Zell am See, Oostenrijk

 

appartement-haus-kitzsteinhorn-5-7-personen
Favoriet 
 

v.a. 511

  • Beoordeeld met een 9
    (3 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 7 personen
  • Woonoppervlak: 80 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement Haus Kitzsteinhorn - 5-7 personen in Zell am See

Gelegen in de wijk Schüttdorf, op ca. 2 km afstand van het bruisende centrum van Zell am See ligt Haus Kitzsteinhorn. De skilift en pistes liggen op korte afstand (ca. 800 meter) en de gratis skibus stopt al op ca. 100 meter. Deze bus brengt je binnen enkele minuten naar de gondel ‘Areitbahn I’. Vanaf hier kun omhoog het veelzijdige Schmittenhöhe skigebied in. Tip: wil je nog meer kilometers aan piste ontdekken? Ga dan eens naar de Kitzsteinhorngletsjer in Kaprun (ca. 6 km).
Ook voor de langlauf liefhebbers onder ons hebben we goed nieuws. Op ca. 4 km afstand is namelijk een loipe te vinden. Een groot voordeel van de wijk Schüttdorf is de directe verbinding met de Areitbahn. Verder vind je hier alle faciliteiten voor je wintersport. Zo vind je er een skischool (bij de skilift), diverse supermarkten en restaurants, (sport)winkels en aprés-ski gelegenheden. In het levendige en sfeervolle centrum van Zell am See vind je nog een nog uitgebreider aanbod aan bars, restaurants en winkels.
Het comfortabele appartementenhuis Kitsteinhorn beschikt over een skiberging waar je fijn het materiaal kunt opbergen. Verder beschikt het over Wi-Fi en is er een gemeenschappelijke wasmachine en garage.
Naar alle waarschijnlijkheid zal het skigebied bij Zell am See zelf vanaf 7 april 2024 gesloten zijn. Vanaf die datum is je skipas alleen te gebruiken op de Kitzsteinhorngletsjer bij Kaprun.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine
Beschikbaarheid Prijs
Van 07-12-2024 t/m 14-12-2024 (7 dagen) 532,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau