Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Briem

Westendorf, Oostenrijk

 

hotel-briem
Favoriet 
 

v.a. 738

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Briem in Westendorf

Het gezellige 3-sterrenhotel Briem met een typisch Oostenrijkse sfeer wordt gerund door de gastvrije familie Briem. Hotel Briem bevindt zich op steenworp afstand van het sfeervolle centrum van Westendorf. Iedere dag start u met een heerlijk ontbijt om vervolgens de pistes van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental te verkennen. Na een dag in de sneeuw kunt u ontspannen in de sauna of het stoombad. In de directe omgeving van uw hotel kunt u terecht voor een typische Oostenrijkse maaltijd. Sluit de dag af met een drankje in een van de vele après-ski gelegenheden. Oostenrijkse Gemütlichkeit staat centraal bij dit populaire hotel in Westendorf, bij aankomst wordt u dan ook hartelijk onthaald, vele wintersporters voor u hebben inmiddels genoten van hun verblijf.

Het gezellige 3-sterrenhotel Briem met een typisch Oostenrijkse sfeer wordt gerund door de gastvrije familie Briem. Hotel Briem bevindt zich op steenworp afstand van het sfeervolle centrum van Westendorf. Iedere dag start u met een heerlijk ontbijt om vervolgens de pistes van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental te verkennen. Na een dag in de sneeuw kunt u ontspannen in de sauna of het stoombad. In de directe omgeving van uw hotel kunt u terecht voor een typische Oostenrijkse maaltijd. Sluit de dag af met een drankje in een van de vele après-ski gelegenheden.

Oostenrijkse Gemütlichkeit staat centraal bij dit populaire hotel in Westendorf, bij aankomst wordt u dan ook hartelijk onthaald, vele wintersporters voor u hebben inmiddels genoten van hun verblijf.

Hotel Briem heeft een gunstige ligging op slechts enkele minuten loopafstand van het centrum. Het levendige Westendorf is een perfecte plek om na een dag op te latten te dineren of een drankje te doen. Niet voor niets is dit een geliefde wintersportbestemming. De skiliften en de dalafdaling van Westendorf bevinden zich op steenworp afstand. De gondel van de Alpenrosenbahn brengt u naar de hoger gelegen delen van het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Het aanbod aan liften en pistes voor skiërs is hier bijna onbegrensd.

In zowel het centrum als bij de skiliften bevinden zich skischolen en -verhuurmogelijkheden. De skibus brengt u snel naar de omliggende dorpen.

- Skibushalte: voor het hotel
- Langlaufloipes: ca. 100 m
- Skischool en -verhuur: ca. 300 m
- Centrum van Westendorf: ca. 400 m
- Skilift SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental: ca. 400 m
- Treinstation Westendorf: ca. 1 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

Met de pendelbus:
- U wordt gebracht en opgehaald bij uw accommodatie.

Met het vliegtuig:
- Indien u deze accommodatie boekt met vlucht is de transfer van de luchthaven v.v. niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken.

Met de trein:
- De trein stopt op station Westendorf. U kunt vanaf hier op eigen gelegenheid met de taxi, het openbaar vervoer of wandelend (ca. 1 km) naar het hotel.

- Uitgebreid ontbijtbuffet

Hotel Briem beschikt over sfeervolle kamers. Alle kamers zijn gerenoveerd en voorzien van
- Telefoon
- TV met radio
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche en toilet

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos