Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Troadstadl Combinatie van Brixentalblick en Windaublick - 8-10 personen

Westendorf, Oostenrijk

 

appartement-troadstadl-combinatie-van-brixentalblick-en-windaublick-8-10-personen
Favoriet 
 

v.a. 1.706

  • 3 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 120 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement Troadstadl Combinatie van Brixentalblick en Windaublick - 8-10 personen in Westendorf

Troadstadl is een biologische boerderij met twee appartementen op de tweede verdieping die los of gecombineerd geboekt kunnen worden. Op 1150 meter hoogte geniet je van alle rust en het spectaculaire uitzicht over de Kitzbühler Alpen.
Appartementen Troadstadl ligt op ca. 5 kilometer afstand van zowel het dalstation van de gondel die je naar de toppen van Brixen brengt, als het dalstation van de gondel die je in het skigebied van Westendorf brengt. Ga je naar Brixen dan heb je een directe aansluiting op het gehele gebied van de Skiwelt Brixental. Vanuit Westendorf zou je ook kunnen afdalen naar Kirchberg en het skigebied Kitzski Kitzbühel/Kirchberg kunnen verkennen. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om in het gezellige en uitdagende gebied van Westendorf te blijven.
Voor je boodschappen is de dichtstbijzijnde supermarkt in Brixen op ca. 4,7 kilometer afstand. In het gemoedelijke centrum van Brixen vind je een paar restaurants, bars en winkels. Voor meer levendigheid en een grotere keuze uit restaurants en bars kun je naar het centrum van Westendorf.
Troadstadl beschikt over een gezamenlijke skiberging met skischoenendroger, gezamenlijke wasmachine en terras. Elk appartement beschikt over twee parkeerplaatsen.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine
Beschikbaarheid Prijs
Van 07-12-2024 t/m 14-12-2024 (7 dagen) 1.801,- Boek
Van 14-12-2024 t/m 21-12-2024 (7 dagen) 1.801,- Boek
Van 21-12-2024 t/m 28-12-2024 (7 dagen) 3.406,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau