Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel ibis Wien Mariahilf

Wenen, Oostenrijk

 

hotel-ibis-wien-mariahilf
Favoriet 
 

v.a. 296

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel ibis Wien Mariahilf in Wenen

Shopliefhebber? Dan is Ibis Wien Mariahilf een ideaal verblijf! Het hotel is namelijk gelegen vlakbij de Mariahilfer Straße, dé winkelstraat van Wenen. Ook voor niet shopliefhebbers is dit een toplocatie, want in de directe omgeving van het hotel vind je vele cafés en restaurant en goede verbindingen naar andere delen van de stad. Zo reis je al in ca. 15 minuten naar de Stephansdom en in ca. 20 minuten naar Schloss Schönbrunn. Hotel Ibis Wien Mariahilf serveert iedere ochtend een ontbijt en 's avonds kun je in restaurant Ibis Kitchen terecht om een hapje te eten. De comfortabele kamers zijn verzorgd ingericht en hebben alle benodigde faciliteiten voor een paar dagen in Wenen.

Shopliefhebber? Dan is Ibis Wien Mariahilf een ideaal verblijf! Het hotel is namelijk gelegen vlakbij de Mariahilfer Straße, dé winkelstraat van Wenen. Ook voor niet shopliefhebbers is dit een toplocatie, want in de directe omgeving van het hotel vind je vele cafés en restaurant en goede verbindingen naar andere delen van de stad. Zo reis je al in ca. 15 minuten naar de Stephansdom en in ca. 20 minuten naar Schloss Schönbrunn.

Hotel Ibis Wien Mariahilf serveert iedere ochtend een ontbijt en 's avonds kun je in restaurant Ibis Kitchen terecht om een hapje te eten. De comfortabele kamers zijn verzorgd ingericht en hebben alle benodigde faciliteiten voor een paar dagen in Wenen.

- In het centrum, om de hoek van de Mariahilfer Straße met vele winkels en restaurants.
- De hofburg ligt op ca. 30 minuten loopafstand of 15 minuten met de metro.
- Schloss Belvedere ligt op ca. 20 minuten met het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer:
- Metrostation en tramhalte Westbahnhof ligt op enkele minuten lopen met een snelle verbinding (ca. 15 minuten) naar het historische centrum.
- Tramhalte Mariahilfer Gürtel ligt voor het hotel.

Met het vliegtuig:
- Wenen Airport ligt op ca. 45 minuten afstand. Reis met de trein en metro naar hotel Ibis Wien Mariahilf.

Met de auto:
- Parkeren kan bij het hotel tegen betaling. Kosten zijn ca. € 18,- per dag.

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

De kamers van hotel Ibis Wien Mariahilf zijn voorzien van onderstaande faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Telefoon
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos