Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sporthotel Wagrain

Wagrain, Oostenrijk

 

sporthotel-wagrain
Favoriet 
 

v.a. 1.367

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sporthotel Wagrain in Wagrain

Sporthotel Wagrain is een prettig 4-sterrenhotel met een gemoedelijke sfeer, waarbij wintersport voor het hele gezin centraal staat. De ouders genieten na een heerlijke dag op de piste in het uitgebreide wellnesscenter, terwijl de kinderen zwemmen, spelen, tafeltennissen of naar de kidsclub gaan. Daarnaast verblijft u op basis van all inclusive zodat u nergens over na hoeft te denken. Sporthotel Wagrain beschikt over een ideale ligging, direct naast de Grafenberg-bahn, waardoor u na het onbijt binnen mum van tijd in de skilift kunt zitten. Wintersporters die u voor zijn gegaan hebben tijdens hun verblijf o.a. genoten van de goede service, keuken, de uitgebreide faciliteiten en nette kamers.

Sporthotel Wagrain is een prettig 4-sterrenhotel met een gemoedelijke sfeer, waarbij wintersport voor het hele gezin centraal staat. De ouders genieten na een heerlijke dag op de piste in het uitgebreide wellnesscenter, terwijl de kinderen zwemmen, spelen, tafeltennissen of naar de kidsclub gaan. Daarnaast verblijft u op basis van all inclusive zodat u nergens over na hoeft te denken. Sporthotel Wagrain beschikt over een ideale ligging, direct naast de Grafenberg-bahn, waardoor u na het onbijt binnen mum van tijd in de skilift kunt zitten.

Wintersporters die u voor zijn gegaan hebben tijdens hun verblijf o.a. genoten van de goede service, keuken, de uitgebreide faciliteiten en nette kamers.

Sporthotel Wagrain ligt op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Wagrain. Het dalstation van de Grafenberg-bahn, die toegang geeft tot het enorme skigebied van de Ski Amadé - Salzburger Sportwelt, rond Wagrain en Flachau bevindt zich tegenover het hotel. Deze wintersportplaats is erg geliefd onder Nederlandse wintersporters, vanwege het sfeervolle centrum en de goede toegankelijkheid van de omliggende skigebieden. De skibus stopt vlakbij het hotel, waardoor uw wintersportavontuur bij het verlaten van het hotel direct kan starten. In de omgeving zijn vele wandelroutes en het is een ideaal gebied voor de langlaufers.

- Grafenberg-bahn: ca. 50 m
- Skibushalte: ca. 100 m
- Centrum van Wagrain: ca. 400 m
- Skischool en skiverhuur: ca. 200 m

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.
- Er zijn in de garage van het hotel laadpunten aanwezig voor elektrische auto's.
- Tegen betaling kunt u parkeren in de parkeergarage, ca. € 4 p.a.p.d.. Ter plaatse aan te vragen en te voldoen.

Met het vliegtuig:
- Indien u deze accommodatie met vlucht boekt is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en v.v. niet inbegrepen. Deze kunt u optioneel bijboeken.

U verblijft in Sporthotel Wagrain op basis van halfpension verzorging met o.a.:
- Ontbijtbuffet
- 4-gangendiner incl. saladebuffet
- Dagelijkse après ski-snack
- Kerstdiner (24/12) en een 7-gangengaladiner met live muziek en vuurwerk op Oudejaarsavond inbegrepen

Overig:
- Babyopvang beschikbaar t/m 3 jaar. Ter plaatse aan te vragen en te voldoen.

Sporthotel Wagrain beschikt over luxe ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- TV
- Minibar
- Badkamer met douche, toilet en föhn en een badjas
- Eventueel met balkon of terras

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos