Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Ratgebgut - 9 personen

Thumersbach (bij Zell am See), Oostenrijk

 

chalet-appartement-ratgebgut-9-personen
Favoriet 
 

v.a. 534

  • Beoordeeld met een 8
  • 3 sterren
  • Max. 9 personen
  • Woonoppervlak: 120 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet-appartement Ratgebgut - 9 personen in Thumersbach (bij Zell am See)

Chalet-appartement Ratgebgut is gelegen boven Thumersbach en de zuidoever van de Zeller See. Het centrum van Zell am see ligt aan de andere kant van het meer op 6,5 km afstand. Bij het centrum vind je het Schmittenhöhe skigebied. Via het dalstation van de CityXpress kun je vanuit het dorp zo de Schmittenhöheberg op om het veelzijdige en overwegend beboste skigebied te verkennen. Bij deze lift vind je tevens een skischool en een verhuurwinkel voor het skimateriaal.
Het skigebied van Zell am See / Kaprun is één van de meest populaire skigebieden van Oostenrijk en telt in totaal 138 km aan pistes. Er valt voor iedere type wintersporter wat te beleven. In Zell am See vind je alle benodigde faciliteiten voor een top wintersport. Zo vind je er leuke (sport) winkels, restaurantjes, bars, een overdekt zwembad, schaatsbaan en zijn er vele aprés-ski mogelijkheden. Hier kun je na een dag hard werken op de piste genieten van een welverdiend drankje.
In Thumersbach zelf kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Het centrum ligt op ca. 1 km afstand van het chalet-appartement. Bij het chalet is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto kunt neerzetten. De eigenaar woont in hetzelfde chalet. Je mag als gast gebruik maken van de gezamenlijke wasmachine en er is Wi-Fi. Ook beschikt het appartement over een balkon rondom. Vanaf dit balkon heb je een schitterend uitzicht over de besneeuwde bergen. Ook is er broodjesservice mogelijk.
Naar alle waarschijnlijkheid zal het skigebied bij Zell am See zelf vanaf 7 april 2024 gesloten zijn. Vanaf die datum is je skipas natuurlijk nog wel te gebruiken op de Kitzsteinhorngletsjer bij Kaprun.
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau