Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Bella Austria

St. Peter am Kammersberg, Oostenrijk

 

camping-bella-austria
Favoriet 
 

v.a. 94

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Bella Austria in St. Peter am Kammersberg

Bella Austria, de naam zegt het eigenlijk al. Mooi Oostenrijk, en dat Oostenrijk mooi is zult u hier zeker ontdekken. Hier vindt u rust en natuur. Snuif de geur van het bos op tijdens een wandeling en geniet van het prachtige uitzicht. Weilanden, hoge bergen, beekjes, gezellige stadjes, rondom Bella Austria komt u dit allemaal tegen. Hier kunt u verblijven in een prachtige stacaravan. Van basis tot luxe, het kan allemaal. Zo is er voor iedere vakantieganger wel iets dat past. Veel gasten prijzen de veelzijdigheid van de camping. Een dagje zwembad afsluiten met een lekkere maaltijd in het restaurant. Of vol adrenaline na een dagje raften nog even een plons nemen in het zwembad. Of u nu voor de rust of actie komt, de natuur biedt het hier allemaal.

Bella Austria, de naam zegt het eigenlijk al. Mooi Oostenrijk, en dat Oostenrijk mooi is zult u hier zeker ontdekken. Hier vindt u rust en natuur. Snuif de geur van het bos op tijdens een wandeling en geniet van het prachtige uitzicht. Weilanden, hoge bergen, beekjes, gezellige stadjes, rondom Bella Austria komt u dit allemaal tegen.

Hier kunt u verblijven in een prachtige stacaravan. Van basis tot luxe, het kan allemaal. Zo is er voor iedere vakantieganger wel iets dat past.

Veel gasten prijzen de veelzijdigheid van de camping. Een dagje zwembad afsluiten met een lekkere maaltijd in het restaurant. Of vol adrenaline na een dagje raften nog even een plons nemen in het zwembad. Of u nu voor de rust of actie komt, de natuur biedt het hier allemaal.

Gelegen in een idyllisch berglandschap. De omgeving is prachtig om te verkennen per fiets of tijdens een wandeling. Op ca. 30 autominuten ligt het plaatsje Stadl met het populaire zwemmeer.

- Günster watervallen: ca. 13 km
- Murau biermuseum: ca. 19 km
- Red Bull ring: ca. 58 km

Met de auto:
- Parkeerplaats
Afstand vanaf Utrecht: ca. 1125 km

- Nederlandse medewerkers voor de accommodaties van Estivotravel en SunLodge aanwezig
- Bijzettentje niet toegestaan
- Huisdieren beperkt toegestaan in de Sunlodge Maple
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 25 jaar geaccepteerd

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams