Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Bruggwirt

St. Johann in Tirol, Oostenrijk

 

hotel-bruggwirt
Favoriet 
 

v.a. 139

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Bruggwirt in St. Johann in Tirol

Het 4-sterren Hotel Bruggwirt bevindt zich in het gemoedelijke St. Johann in Tirol. Het vriendelijke personeel, de nette kamers en de luxe uitstraling dragen bij aan een heerlijke vakantie in de Alpen. Na een actieve dag vol met nieuwe indrukken vindt u ontspanning in het wellnesscenter en geniet u van een traditionele Oostenrijkse maaltijd in het restaurant. Het hotel staat bekend om zijn uitstekende keuken en uitgebreide wijnselectie.

Het 4-sterren Hotel Bruggwirt bevindt zich in het gemoedelijke St. Johann in Tirol. Het vriendelijke personeel, de nette kamers en de luxe uitstraling dragen bij aan een heerlijke vakantie in de Alpen. Na een actieve dag vol met nieuwe indrukken vindt u ontspanning in het wellnesscenter en geniet u van een traditionele Oostenrijkse maaltijd in het restaurant. Het hotel staat bekend om zijn uitstekende keuken en uitgebreide wijnselectie.

Hotel Bruggwirt bevindt zich op enkele minuten lopen van het gezellige centrum van St. Johann in Tirol. Binnen mum van tijd bereikt u met de auto de berglift die u binnen enkele minuten naar de top van de Kitzbüheler Horn brengt. St. Johann wordt omringd door de Kitzbüheler Alpen. Een ideale plek om te genieten van de Tiroolse Alpensfeer. In deze omgeving bent u aan het juiste adres voor het maken van wandel- en fietsroutes. In de nabije omgeving kunt u gebruik maken van een wandelnetwerk van zo'n 200 km, tussen de Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 920 km

Afstanden vanaf Hotel Bruggwirt in St. Johann in Tirol:
- Centrum St. Johann: ca. 100 m
- Bike Nature: ca. 1 km
- Kletterwald Hornpark: ca. 900 m
- Panorama Badewelt: ca. 400 m
- Griessbachklamm: ca 10 km
- Kräuterschaugarten Obertreichl: ca. 25 km
- Badesee Kirchberg: ca. 30 km

Bereikbaarheid:
- Met de auto: parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie, ca. € 5 p.a.p.d.

Kletterwald Hornpark
Geniet in het vernieuwde Hornpark Kletterwald in St. Johann van een dag vol sportieve avonturen. Het park met klimtouwen, platforms, netten en ziplines ligt middenin de Kitzbüheler Alpen en is een leuk dagje uit voor sportieve gezinnen of stellen.

Badesee Kirchberg
Op een mooie warme zomerse dag is dit een heerlijk uitstapje. Badesee Kirchberg is 13.000 m2 aan waterpret. De temperatuur van het water is 18-20 graden Celsius en naast waterpret zijn er ligweides, een restaurant en een speeltuin.

Griessbachklamm
Trek stevige wandelschoenen aan voor een wandeling door deze kloof met een woeste beek en spectaculaire rotsfomaties. De wandeling gaat over een hang- en loopbrug en er is ook een blotevoetenpad. Onderweg zijn rustplaatsen waar u lekker even kunt zitten terwijl de kinderen in het water spelen. De middelzware route is ca. 5 km lang en er staat ongeveer 2 uur voor. Prima te doen dus.

Kräuterschaugarten Obertreichl
Typisch Oostenrijks: het gebruik en belang van de kruiden. In deze kruidentuin verbouwt men zo'n 130 verschillende soorten die veelal gebruikt worden om thee te maken. De kruidenthee wordt veel gedronken en men ziet het ook echt als een gezondheidsbevorderende drank. Een rondleiding moet wel even van de voren geboekt worden.

- U verblijft in het Hotel Bruggwirt op basis van logies en ontbijt verzorging met o.a. een uitgebreid ontbijtbuffet
- Kinderbed aanwezig, gratis

De sfeervolle en luxe kamers zijn kleurrijk ingericht. De kamers verschillen onderling qua inrichting en zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams