Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

COOEE Alpin Hotel Kitzbüheler Alpen

St. Johann in Tirol, Oostenrijk

 

cooee-alpin-hotel-kitzbuheler-alpen
Favoriet 
     

    v.a. 562

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    COOEE Alpin Hotel Kitzbüheler Alpen in St. Johann in Tirol

    COOEE Alpin Hotel Kitzbüheler Alpen is een modern hotel dat volgens de ideologie van top skiërs Rainer Schönfelder en Hermann Maier werd gebouwd. Het hotel ligt op loopafstand van het autovrije centrum van St. Johann in Tirol. U treft alle wintersportfaciliteiten binnen handbereik en de langlaufloipes starten naast uw hotel.

    COOEE Alpin Hotel Kitzbüheler Alpen is een modern hotel dat volgens de ideologie van top skiërs Rainer Schönfelder en Hermann Maier werd gebouwd. Het hotel ligt op loopafstand van het autovrije centrum van St. Johann in Tirol. U treft alle wintersportfaciliteiten binnen handbereik en de langlaufloipes starten naast uw hotel.

    COOEE Alpin Hotel Kitzbüheler Alpen heeft een perfecte ligging in het gemoedelijke wintersportplaatsje St. Johann in Tirol. Het autovrije centrum van St. Johann in Tirol bevindt zich op ca. 15 minuten loopafstand. De dichtstbijzijnde skilift is op dit moment de Harschbichl lift. Voorheen kon u gebruik maken van de Hochfeld lift, maar deze lift zal aankomende winter 2022-2023 buiten gebruik zijn, in verband met werkzaamheden. De skibus met verbindingen naar de overige liften rond St. Johann in Tirol stopt op enkele minuten loopafstand van uw accommodatie. De langlaufloipes bevinden zich op steenworp afstand.

    - Centrum van St. Johann in Tirol: op ca. 1 km
    - Skiverhuur en -school: direct naast het hotel
    - Skibushalte: op ca. 200 m.
    - Langlaufloipes: op ca. 500 m

    Met de auto:
    - Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie. Voor het opladen van elektrische auto's zijn ter plaatse kosten verbonden.

    Met de pendelbus:
    - U wordt gebracht en opgehaald bij Tourismus Verband Kirchberg. Per (verzamel) transfer wordt u naar uw accommodatie gebracht v.v.

    Met het vliegtuig:
    - Indien u deze accommodatie met vlucht boekt is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en retour niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken.

    U verblijft in COOEE Alpin Hotel Kitzbüheler Alpen op basis van logies en ontbijt of halfpension verzorging met o.a.:
    - Ontbijtbuffet
    - 3-gangendiner (indien u halfpension boekt)
    - Kerstdiner (indien u halfpension boekt)
    - Oudejaarsdiner (indien u halfpension boekt. Voor het Oudejaarsdiner geldt een verplichte toeslag, welke wordt meegerekend in uw reissom)

    COOEE Kitzbuheler Alpin Hotel beschikt over comfortabele en moderne kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
    - TV met radio
    - Badkamer met regendouche en föhn
    - Apart toilet
    - Balkon of terras


    Top vakantiehuizen in Oostenrijk

    Hotel Elisabeth - adults only

    Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

    Mayrhofen

    4 pers.
    Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

    Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

    Gerlos

    4 pers.
    Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

    Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

    Ellmau

    7 pers.
    Chalet Karin - 6-7 personen

    Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

    Axams