Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Berghütte Kneisl - 10 personen

Sölden, Oostenrijk

 

chalet-berghutte-kneisl-10-personen
Favoriet 
     

    v.a. 2.572

    • Max. 10 personen
    • Woonoppervlak: 120 m²m2

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chalet Berghütte Kneisl - 10 personen in Sölden

    Midden in het berglandschap bij Gaislach, op een hoogte 2050 meter, vind je Berghütte Kneisl. Bij een verblijf in deze berghut geniet je van de ongerepte natuur en de imposante bergtoppen om je heen. Het chalet is in 2019 gerenoveerd en heeft een warme uitstraling. Het chalet is met veel hout ingericht, wat zorgt voor een typisch Oostenrijks chalet gevoel. Berghütte Kneisl beschikt over een infraroodsauna, waarin je na een actieve dag in de bergen heerlijk kunt ontspannen.
    Het chalet bevindt zich net buiten het skigebied, op zo'n 800 meter afstand van de Gaislachalmlift. Via deze sleeplift heb je aansluiting op de Heidebahn waarmee je in het gevarieerde skigebied van Sölden komt. Aan het einde van de dag kun je tot aan de Gaislachalmlift terug skiën. Zeer ervaren skiërs kunnen eventueel ook via een skiroute (niet geprepareerd, off-piste) afdalen tot vlak bij het chalet.
    Het centrum van Sölden met diverse winkels, skiverhuur, restaurants en après-ski gelegenheden bevindt zich op zo'n 6,5 km afstand van Berghütte Kneisl. Het chalet beschikt over een Wi-Fi internetverbinding en een verwarmde skiberging met skischoenendrogers.
    Door de ligging in het bergland is het chalet in de winter alleen met een auto met vierwielaandrijving of sneeuwkettingen te bereiken. De laatste 150 meter zijn alleen per voet toegankelijk. Er zijn twee parkeerplaatsen.
    • Internet (WiFi)
    • internet via Wi-Fi
    • sauna (privé)

    Top vakantiehuizen in Oostenrijk

    Hotel Elisabeth - adults only

    Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

    Mayrhofen

    4 pers.
    Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

    Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

    Gerlos

    4 pers.
    Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

    Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

    Ellmau

    5 pers.
    Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

    Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

    Königsleiten