Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Gasthof Moosalm - 6-7 personen

Sölden, Oostenrijk

 

appartement-gasthof-moosalm-6-7-personen
Favoriet 
 

v.a. 1.694

  • Beoordeeld met een 8.8
    (4 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 7 personen
  • Woonoppervlak: 95 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement Gasthof Moosalm - 6-7 personen in Sölden

In de wijk Moos aan de rand van het dorp Sölden ligt appartement Gasthof Moosalm. De ligging is op een helling en vanuit het appartement heb je een prachtig panoramisch uitzicht. Het appartement ligt op ca. 1,3 km van de Gaislachkoglbahn. Deze lift brengt je naar de pistes op de Gaislachkogl en vanuit daar kun je het skigebied gaan verkennen. Op slechts 20 meter afstand van het appartement vertrekt de skibus.
Appartement Gasthof Moosalm heeft een karakteristieke en sfeervolle uitstraling. Na een dag in de buitenlucht kun je lekker relaxen in het overdekte en verwarmde zwembad voor gemeenschappelijk gebruik (5 x 3 m, 140 cm diepte, tegen betaling). Ook is er vanaf december 2020 een sauna beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik (tegen betaling, beperkte openingstijden). Verder is er een broodjesservice, skiberging, skischoendroger en een parkeerplaats.
Het levendige centrum van Sölden ligt op ca. 2,3 km van het appartement. Hier vind je gezellige après-ski bars, restaurants, winkels en supermarkten. Daar is ook de Freizeit Arena met o.a. een overdekt zwembad, schaatsbaan en sport- en wellnessfaciliteiten.
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (gemeenschappelijk)
  • zwembad
Beschikbaarheid Prijs
Van 07-12-2024 t/m 14-12-2024 (7 dagen) 2.584,- Boek
Van 14-12-2024 t/m 21-12-2024 (7 dagen) 2.584,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau