Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Sonne

Saalbach, Oostenrijk

 

hotel-sonne
Favoriet 
 

v.a. 925

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Sonne in Saalbach

Hotel Sonne is een uitstekend 4-sterren familiehotel in de populaire wintersportplaats Saalbach. In het hotel hangt een ongedwongen en gezellige sfeer. Na een onvergetelijke dag op de piste bent u in het uitgebreide wellnesscenter aan het juiste adres voor ontspanning. Het verwarmde buitenbad en de verschillende sauna's dragen bij aan een zorgeloos verblijf. Sluit vervolgens uw dag af met een drankje in de bar. U verblijft in hotel Sonne op basis van all inclusive verzorging. Veel gasten van Hotel Sonne komen jaarlijks terug, vanwege de goede service en gastvrijheid. Naast de goede service wordt ook de keuken goed beoordeeld. Ook de ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien. Kortom Hotel Sonne heeft alles in huis voor een heerlijke wintersportvakantie.

Hotel Sonne is een uitstekend 4-sterren familiehotel in de populaire wintersportplaats Saalbach. In het hotel hangt een ongedwongen en gezellige sfeer. Na een onvergetelijke dag op de piste bent u in het uitgebreide wellnesscenter aan het juiste adres voor ontspanning. Het verwarmde buitenbad en de verschillende sauna's dragen bij aan een zorgeloos verblijf. Sluit vervolgens uw dag af met een drankje in de bar. U verblijft in hotel Sonne op basis van all inclusive verzorging.

Veel gasten van Hotel Sonne komen jaarlijks terug, vanwege de goede service en gastvrijheid. Naast de goede service wordt ook de keuken goed beoordeeld. Ook de ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien. Kortom Hotel Sonne heeft alles in huis voor een heerlijke wintersportvakantie.

Hotel Sonne beschikt over een centrale ligging tussen de gezellige wintersportdorpen Saalbach-Hinterglemm en op slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Saalbach. Met de skibus welke bij het hotel stopt, bereikt u eenvoudig de skiliften naar het Skicircus-Saalbach-Hinterglemm-Leogang & Fieberbrunn. De Schattberg X-press is de dichtstbijzijnde skilift. De skischool en- verhuur vindt u in het centrum van Saalbach.

- Skibushalte: ca. 50 m
- Centrum Saalbach: ca. 900 m
- Skischool- en verhuur: in het centrum
- Skilift Schattberg X-press: ca. 900 m

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

Met de pendelbus:
- U stapt uit en op in Maishofen bij café Karin en u wordt per (verzamel) transfer naar uw accommodatie gebracht v.v.

Met het vliegtuig:
- Indien u deze accommodatie boekt met vlucht is de transfer van de luchthaven niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken of op eigen gelegenheid verder reizen.

U verblijft in hotel Sonne op basis van all inclusive verzorging met o.a.:
- Ontbijtbuffet (08:00-10:30 uur)
- Lunchbuffet (12:30-16:30 uur)
- 5-gangendiner met saladebuffet of een themabuffet (18:30-20:30 uur)
- Dagelijks een après ski-snack
- Kinderen t/m 14 jaar krijgen een kindermenu
- Van 08:00-24:00 uur (op Oudjaarsavond tot 04:00 uur) diverse softdrinks, koffie, thee, bier van het vat, diverse wijnen en diverse schnaps-, likeur- en whiskysoorten
- Kerstgaladiner (24/12) met kerstviering en Oudejaarsdiner met vuurwerk en middernachtbuffet

Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Radio
- TV
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams