Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Reiteralm met outdoor whirlpool - 9 personen

Pichl, Oostenrijk

 

chalet-reiteralm-met-outdoor-whirlpool-9-personen
Favoriet 
 

v.a. 4.793

  • 3 sterren
  • Max. 9 personen
  • Woonoppervlak: 120 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Reiteralm met outdoor whirlpool - 9 personen in Pichl

De Reiteralm chalets zijn verschillende vrijstaande chalets en hebben een ideale ligging bij de rode Reiteralm Abfart piste. Dit betekent dat je 's morgens snel op pad kunt en dat je aan het einde van de dag gemakkelijk terug bij het chalet komt. Via de rode piste ski je naar het dal waar je de stoeltjeslift Reiteralm I en de cabinelift Hochwurzen I vindt, beginners kunnen met eigen auto naar het dal (ca. 4,6 km). Beide skiliften geven je toegang tot het Ski Amadé - Schladming-Dachstein skigebied met maar liefst 230 km piste.
In het dorp vind je de skischool en skiverhuur, maar ook een aantal restaurantjes. Voor meer faciliteiten kun je terecht in het verderop gelegen dorp Schladming (ca. 11,4 km). Hier vind je verschillende winkels, restaurantjes en diverse bars waar je gezellig de dag af kunt sluiten. Verder is er een rodelbaan en een overdekt zwembad in Schladming.
De Reiteralm chalets zijn modern en stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Elk chalet beschikt over een Wi-Fi internetverbinding en balkon met spectaculair uitzicht op de piste. De inrichting en faciliteiten verschillen per chalet.
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • aan de piste
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
Beschikbaarheid Prijs
Van 07-12-2024 t/m 14-12-2024 (7 dagen) 7.513,- Boek
Van 28-12-2024 t/m 04-01-2025 (7 dagen) 15.133,- Boek
Van 04-01-2025 t/m 11-01-2025 (7 dagen) 13.378,- Boek
Van 11-01-2025 t/m 18-01-2025 (7 dagen) 10.208,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau