Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Romantica combinatie 5 + 6-persoons appartement - 11 personen

Pfunds, Oostenrijk

 

chalet-appartement-romantica-combinatie-5-6-persoons-appartement-11-personen
Favoriet 
 

v.a. 1.371

  • Beoordeeld met een 8.5
    (2 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 11 personen
  • Woonoppervlak: 118 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet-appartement Romantica combinatie 5 + 6-persoons appartement - 11 personen in Pfunds

Chalet Romantica is rustig gelegen op ca. 700 meter van het centrum van Pfunds. In de omgeving van Pfunds liggen meerdere skigebieden. Eén van deze skigebieden is Skiparadies Reschenpass bij Nauders, waarvan de dichtstbijzijnde skilift (Bergkastelbahn) op ca. 13 km van het chalet gelegen zijn. Een ander bekend skigebied is dat van Samnaun/Ischgl. De skilift Luftseilbahn ligt ongeveer 16 km van het chalet vandaan. Verder is het mogelijk om naar het skigebied Serfaus/Fiss/Ladis te gaan. Op loopafstand van chalet Romantica stopt een skibus, die naar de skigebieden Nauders/Reschenpass en Samnaun/Ischgl gaat.
Het rustige dorp Pfunds bevindt zich middenin de ongerepte natuur. Het dorp beschikt over voldoende voorzieningen, waaronder een skischool, wellnessfaciliteiten, een aantal winkels, twee supermarkten, diverse gezellige barretjes voor de après-ski en een aantal restaurants waar je kunt genieten van typisch Oostenrijkse gerechten. De omgeving biedt met ca. 35 km aan wandelpaden, die vrij makkelijk begaanbaar zijn, prima mogelijkheden voor wandelaars.
Chalet Romantica is een charmant chalet dat is onderverdeeld in drie verschillende appartementen. De appartementen hebben elk een nette inrichting en zijn voorzien van een balkon of terras. Het 5-persoons en 6-persoons appartement op de eerste verdieping zijn ook gezamenlijk te huur voor groepen tot 11 personen. Alle appartementen beschikken over Wi-Fi. Verder is er een skiberging voor gezamenlijk gebruik en buiten is parkeergelegenheid voor minstens vier auto's.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau