Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Post am See

Pertisau, Oostenrijk

 

hotel-post-am-see
Favoriet 
 

v.a. 975

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Post am See in Pertisau

Of u nu op zoek bent naar een wellness- of wintersportvakantie, op pad gaat met de familie, alleen of met vrienden: In Hotel Post am See in Pertisau geniet u van een heerlijk verblijf. U wordt iedere ochtend wakker in een droomlandschap met de Achensee voor u en de besneeuwde bergen achter u. Het hotel beschikt over veel faciliteiten waardoor u zich gelijk thuis voelt. Ervaar wellness op zijn best in de Vitarena Panorama Spa met mooi zwembad, sauna en stoombad. Of geniet na een mooie winterwandeling of dag op de piste van een cocktail in de Seebar. Alle kamers in Hotel Post am See zijn ruim en sfeervol ingericht. Gasten waarderen hun verblijf in dit hotel vanwege het comfort, het uitzicht op de Achensee en de centrale ligging ten opzichte van het centrum en de langlaufloipes.

Of u nu op zoek bent naar een wellness- of wintersportvakantie, op pad gaat met de familie, alleen of met vrienden: In Hotel Post am See in Pertisau geniet u van een heerlijk verblijf. U wordt iedere ochtend wakker in een droomlandschap met de Achensee voor u en de besneeuwde bergen achter u. Het hotel beschikt over veel faciliteiten waardoor u zich gelijk thuis voelt. Ervaar wellness op zijn best in de Vitarena Panorama Spa met mooi zwembad, sauna en stoombad. Of geniet na een mooie winterwandeling of dag op de piste van een cocktail in de Seebar. Alle kamers in Hotel Post am See zijn ruim en sfeervol ingericht.

Gasten waarderen hun verblijf in dit hotel vanwege het comfort, het uitzicht op de Achensee en de centrale ligging ten opzichte van het centrum en de langlaufloipes.

Hotel Post am See heeft een fantastische ligging in het kleine centrum van Pertisau. Het ligt aan de wandelpromenade en tussen de bergtoppen van het Rofangebergte in het oosten en het Karwendelgebergte in het westen. Direct aan de oever van de wereldberoemde Achensee, met haar ca. 7,5 km² het grootste meer in Tirol. De skibushalte en de skilift bevinden zich op steenworp afstand en winterwandelaars en langlaufers kunnen direct vanuit het hotel van de vele wandelwegen en loipes gebruik maken.

- Achensee: direct aan de Achensee
- Centrum Pertisau: in het centrum
- Langlaufloipe: start naast het hotel
- Skibushalte: naast het hotel
- Skilift: ca. 500 m
- Skischool- en verhuur: ca. 400 m

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de parkeergarage van het hotel, ter plaatse aan te vragen en te voldoen.

Met de pendelbus:
- U wordt gebracht en opgehaald bij uw accommodatie.

Met het vliegtuig:
- Indien u deze accommodatie boekt met vlucht is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en v.v. niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken, of op eigen gelegenheid verder reizen.

U verblijft in hotel Post am See op basis van halfpension verzorging met o.a.:
- Ontbijtbuffet
- 5-gangendiner incl. saladebuffet
- Dagelijks een après ski-snack
- Kerst (24/12)- en Oudejaarsdiner inbegrepen

De ruime kamers verschillen van inrichting en grootte en zijn voorzien van een:
- Telefoon
- Tv
- Radio
- Kluisje
- Balkon
- Badkamer met bad of douche, toilet, badjas en föhn

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos