Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Scheurer - 4-6 personen

Neukirchen, Oostenrijk

 

appartement-scheurer-4-6-personen
Favoriet 
 

v.a. 1.433

  • 3 sterren
  • Max. 6 personen
  • Woonoppervlak: 80 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement Scheurer - 4-6 personen in Neukirchen

Op een rustige locatie, net buiten het centrum van Neukirchen, vind je het gerenoveerde appartement Scheurer. Door het hoge plafond en de inrichting met veel hout, heeft het appartement een ruimtelijke en sfeervolle uitstraling.
De Wildkogelbahn in Neukirchen ligt op ca. 1,6 km afstand en hiermee heb je direct aansluiting op de andere liften en pistes van het Wildkogel Ski Arena skigebied. Aan het einde van de dag kan je via de blauwe "Neukirchen Talabfahrt" terug skiën tot ca. 300 meter van het appartement. De skibus stopt bijna voor de deur.
Het centrum van Neukirchen is gelegen op zo'n 1,5 km afstand. Hier vind je o.a. gezellige restaurants en leuke winkels.
Appartement Scheurer bestaat uit de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond woont de vriendelijke eigenaresse die graag voor je klaar staat om je van de leukste tips uit de omgeving te voorzien. Appartement Scheurer heeft een eigen toegang via een buitentrap.
Verder is er gratis Wi-Fi internetverbinding, een skiberging en drie parkeerplaatsen.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos