Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nidum - Casual Luxury Hotel

Mösern bei Seefeld, Oostenrijk

 

nidum-casual-luxury-hotel
Favoriet 
 

v.a. 372

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Nidum - Casual Luxury Hotel in Mösern bei Seefeld

**Geen officiële sterrenclassificatie, onze beoordeling: 4-sterren** Het Nidum Casual Luxury Hotel is, zoals de naam al aangeeft, een luxe hotel met een casual sfeer. Het hotel beschikt over een uitgebreide wellness en drie zwembaden, zodat u na een dag op de piste ook heerlijk kunt ontspannen. Het Nidum Casual Luxury Hotel heeft een indrukwekkend uitzicht over het berglandschap van Mösern en is als wintersportvakantie een knusse en ontspannende plek. Bent u na het skiën toe aan iets meer gezelligheid? Dan bereikt u binnen mum van tijd het sfeervolle en mondaine Seefeld, waar u meerdere restaurants en een gezellige après-ski vindt.

**Geen officiële sterrenclassificatie, onze beoordeling: 4-sterren**
Het Nidum Casual Luxury Hotel is, zoals de naam al aangeeft, een luxe hotel met een casual sfeer. Het hotel beschikt over een uitgebreide wellness en drie zwembaden, zodat u na een dag op de piste ook heerlijk kunt ontspannen. Het Nidum Casual Luxury Hotel heeft een indrukwekkend uitzicht over het berglandschap van Mösern en is als wintersportvakantie een knusse en ontspannende plek. Bent u na het skiën toe aan iets meer gezelligheid? Dan bereikt u binnen mum van tijd het sfeervolle en mondaine Seefeld, waar u meerdere restaurants en een gezellige après-ski vindt.

Het Nidum Casual Luxury Hotel ligt in het plaatsje Mösern in het skigebeid van Olympiaregion Seefeld. Mösern ligt op een gunstige locatie met meer zonuren dan op andere plaatsen en maakt een rustig indruk. Het ligt op een hoogte van 1245 meter en vanuit het dorp is er een fantastisch uitzicht over het Inntal en de omliggende bergen. Ook staat er in Mösern de grootste vrijhangende klok van Tirol van ruim 2 meter. Mösern is perfect voor gezinnen met kinderen en beginnende skiërs, door de oefenpiste die in het dorp aanwezig is. De Seewaldalm verbindt Mösern met Seefeld en het skigebied de Olympiaregion Seefeld. Vanuit Het Nidum Casual Luxury Hotel bent u in 3 minuten rijden op de piste van Gschwandtkopf. In 10 minuten bent u zelfs in het skigebied de Rosshütte. Beide gebieden hebben veel zon en sneeuw.

- Centrum Mösern: ca. 100 m
- Skibushalte: op ca. 250 m
- Gschwandtkopf: ca. 1 km
- Centrum Seefeld: ca. 4 km
- Rosshütte: ca. 5 km
- Innsbruck airport: ca. 25 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaarheid bij uw accommodatie.
- Laadmogelijkheden beschikbaar voor elektrische voertuigen, raadpleeg de receptie voor de mogelijkheden.

U verblijft in het Nidum Casual Luxury Hotel op basis van halfpension verzorging met o.a.:
- Ontbijtbuffet
- 5-gangendiner

Alle kamers van hotel Nidum Casual Luxury Hotel zijn voorzien van:
- Met telefoon
- Tv
- Minibar
- Kluisje
- Badkamer met douche en/of bad, toilet en föhn
- Koffiezetapparaat

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau