Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Aparthotel Kleinwalsertal

Mittelberg, Oostenrijk

 

aparthotel-kleinwalsertal
Favoriet 
 

v.a. 151

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Aparthotel Kleinwalsertal in Mittelberg

Levendig 3-sterrenaparthotel met een wellnesscenter van ca. 1000 m², gelegen in het Kleinwalsertal. Het rustige en idyllische Mittelberg is het hoogste dorp in het Kleinwalsertal. Perfect voor een heerlijke wintersportvakantie. Vanuit het dorp heeft u in alle richtingen een schitterend uitzicht op de omliggende bergen, waarvan sommige hoger zijn dan 2500 meter. Na een sportieve dag in de buitenlucht kunt u ontspannen in het wellnesscenter. In de Sky Spa op de 6e verdieping vindt u diverse sauna's en een fitnessruimte. In het restaurant kunt u terecht voor een stevige maaltijd en u sluit de dag af met een drankje in de hotelbar. De comfortabele kamers, de uitgebreide faciliteiten en het vriendelijke personeel van Aparthotel Kleinwalsertal dragen bij aan een aangenaam verblijf. Gasten die u voor zijn gegaan zijn erg te spreken over het eten en de mooie ligging.

Levendig 3-sterrenaparthotel met een wellnesscenter van ca. 1000 m², gelegen in het Kleinwalsertal. Het rustige en idyllische Mittelberg is het hoogste dorp in het Kleinwalsertal. Perfect voor een heerlijke wintersportvakantie. Vanuit het dorp heeft u in alle richtingen een schitterend uitzicht op de omliggende bergen, waarvan sommige hoger zijn dan 2500 meter. Na een sportieve dag in de buitenlucht kunt u ontspannen in het wellnesscenter. In de Sky Spa op de 6e verdieping vindt u diverse sauna's en een fitnessruimte. In het restaurant kunt u terecht voor een stevige maaltijd en u sluit de dag af met een drankje in de hotelbar.

De comfortabele kamers, de uitgebreide faciliteiten en het vriendelijke personeel van Aparthotel Kleinwalsertal dragen bij aan een aangenaam verblijf. Gasten die u voor zijn gegaan zijn erg te spreken over het eten en de mooie ligging.

Aparthotel Kleinwalsertal is wandelend slechts 5 minuten verwijderd van het gezellige centrum van Mittelberg. Het Kleinwalsertal is alleen via Oberstdorf in Duitsland te bereiken. De skibus stopt op ca. 100 m van uw accommodatie en brengt u snel naar de diverse liften rond Mittelberg. De ski- en snowboardschool en skiverhuur bevinden zich in het hotel. Tegenover het hotel ligt een piste voor beginners en diverse mooie winterwandelwegen starten direct bij het hotel.

- Piste voor beginners: tegenover de accommodatie
- Winterwandelwegen: direct bij de accommodatie
- Ski- en snowboardschool: via het hotel
- Skiverhuur: via het hotel
- Skibushalte: ca. 100 m
- Skilift: ca. 200 m
- Centrum Mittelberg: ca. 400 m

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie, op basis van beschikbaarheid. Parkeren in de privé parkeergarage van uw accommodatie is mogelijk tegen betaling. Ter plaatse aan te vragen en te betalen.

-U verblijft in Aparthotel Kleinwalsertal op basis van logies.

Aparthotel Kleinwalsertal beschikt over eenvoudige maar nette appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van:
- Telefoon
- TV
- Kitchenette met twee elektrische kookplaten, koelkast en koffiezetapparaat (te leen via receptie)
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon of terras

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos