Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Edelweissalm max. 10 volw. en 2 kinderen - 10-12 personen

Königsleiten, Oostenrijk

 

chalet-edelweissalm-max-10-volw-en-2-kinderen-10-12-personen
Favoriet 
 

v.a. 7.554

  • Beoordeeld met een 9
    (4 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen
  • Woonoppervlak: 191 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Edelweissalm max. 10 volw. en 2 kinderen - 10-12 personen in Königsleiten

Het nieuwe, vrijstaande chalet Edelweissalm (augustus 2015) is gunstig gelegen in Königsleiten, op slechts 300 meter vanaf de Königsleiter Bergbahnen. Hiermee kom je gelijk in het Zillertal Arena skigebied. Bij de skilift vind je tevens de skiverhuur en après-skibars. De supermarkt ligt op 800 meter en ook restaurants zijn in de directe omgeving te vinden. Het chalet is gelegen op het zuiden en biedt een mooi uitzicht over de bergwereld van de Hohe Tauern.
Chalet Edelweissalm heeft de fijne ambiance van een oergezellig bergchalet, maar is tevens modern en luxe. Alle ruimtes zijn met natuursteen en hout ingericht en beschikken over vloerverwarming. Er is een wellnessruimte met o.a. een sauna en whirlpool. Bovendien kun je in de namiddag en ’s avonds buiten op het terras genieten van de hottub!
In het chalet is een skiberging met skischoenendroger, Wi-Fi en een wasmachine en droger. Verder beschik je over drie parkeerplaatsen, waarvan twee in de parkeergarage (2,15m hoog). Bij chalet Edelweissalm is broodjesservice is mogelijk.
Ligging op plattegrond: D1, nr. 117A (zie link bij plaats Königsleiten).
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos