Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Merlenhütte Top EG - 2-4 personen

Königsleiten, Oostenrijk

 

chalet-appartement-merlenhutte-top-eg-2-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 847

  • Beoordeeld met een 8.4
    (7 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 4 personen
  • Woonoppervlak: 30 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet-appartement Merlenhütte Top EG - 2-4 personen in Königsleiten

Chalet-appartement Merlenhütte is gelegen in een bosrijke omgeving in het levendige skidorp Königsleiten. In de omgeving van het chalet-appartement vind je maar weinig andere woningen, waardoor het zich op een rustige locatie bevindt. De Eberharter's Almdorflift ligt vlakbij het appartement, op zo’n 200 meter afstand. De dichtstbijzijnde winkels en restaurants vind je op ca. 150 meter afstand van chalet-appartement Merlenhütte.
In het centrum van Königsleiten is het altijd gezellig. Je vindt er o.a. diverse barretjes voor de après-ski en restaurantjes. Tevens is er een supermarkt. Broodjesservice bij het chalet is mogelijk.
Chalet-appartement Merlenhütte is een klein, charmant chalet onderverdeeld in twee appartementen. Het chalet-appartement heeft een gezellige inrichting en is o.a. voorzien van internet (Wi-Fi, gratis) en een balkon of terras op het zuiden. Achter het chalet bevindt zich een hutje met daarin een sauna (op aanvraag bij boeking, tegen betaling). Verder is er parkeergelegenheid aanwezig bij het chalet.
Ligging op plattegrond: D2, nr. 251 (zie link bij plaats Königsleiten).
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (gemeenschappelijk)
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten