Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Am Brügglbach - 12-16 personen

Kirchberg, Oostenrijk

 

chalet-am-brugglbach-12-16-personen
Favoriet 
 

v.a. 3.826

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen
  • Woonoppervlak: 225 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Am Brügglbach - 12-16 personen in Kirchberg

Chalet Am Brügglbach is een ruim en vrijstaand chalet met een zonnige ligging. Vlakbij het chalet ligt een aftakking van de piste en dit gedeelte wordt ook op geskied. Het is echter geen officieel stuk piste en wordt niet geprepareerd. Goede ervaren skiërs zouden dus vrijwel vanuit het chalet naar de lift kunnen skiën. Op slechts 350 meter van chalet Am Brügglbach ligt de Ki-West skilift. Met deze lift kom je direct in het skigebied van Westendorf wat deel uitmaakt van de Skiwelt Wilder Kaiser/Brixental. Wil je liever in het skigebied van Kirchberg skiën? Op ca. 2 km afstand is de Pengelstein lift met directe aansluiting op het skigebied van Kitzski Kitzbühel/Kirchberg. Als je de Super Skicard aanschaft kun je de gehele week beide gebieden verkennen. Op ca. 300 meter van chalet Am Brügglbach vertrekt de gratis skibus.
Het gezellige centrum van Kirchberg ligt op ca. 5,5 km afstand. Hier vind je buiten winkels, supermarkten, restaurants en bars een zeer levendige après-ski.
Chalet Am Brügglbach beschikt over een skiberging, garage, parkeerplaats, groot terras en tuin.
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
Beschikbaarheid Prijs
Van 07-12-2024 t/m 14-12-2024 (7 dagen) 3.826,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten