Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pension Posthansl

Heiterwang, Oostenrijk

 

pension-posthansl
Favoriet 
 

v.a. 273

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Pension Posthansl in Heiterwang

Het gemoedelijke 3-sterrenpension Posthansl wordt sinds 1994 gerund door de gastvrije familie Marinus Scholtz. U kunt tijdens uw verblijf in Posthansl rekenen op een warm onthaal en wintersportvakantie die tot in de puntjes is verzorgd. Na een dag op de piste of loipe kunt u in het restaurant van het pension of in één van de restaurantjes in het dorp terecht voor een heerlijke maaltijd. De Jong Intra Vakanties gasten die u voor zij gegaan, zijn vooral te spreken over de nette kamers en aangename sfeer. Voor een onbezorgde wintersportvakantie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding bent u in pension Posthansl aan het juiste adres.

Het gemoedelijke 3-sterrenpension Posthansl wordt sinds 1994 gerund door de gastvrije familie Marinus Scholtz. U kunt tijdens uw verblijf in Posthansl rekenen op een warm onthaal en wintersportvakantie die tot in de puntjes is verzorgd. Na een dag op de piste of loipe kunt u in het restaurant van het pension of in één van de restaurantjes in het dorp terecht voor een heerlijke maaltijd. De Jong Intra Vakanties gasten die u voor zij gegaan, zijn vooral te spreken over de nette kamers en aangename sfeer.

Voor een onbezorgde wintersportvakantie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding bent u in pension Posthansl aan het juiste adres.

Pension Posthansl heeft een direct aan de langlaufloipes, waardoor dit een walhalla is voor langlaufers. Met de inbegrepen Tiroler Zugspitze Arena Karte geniet u van vele extra's en voordelen ter plaatse. Het kleine, maar gezellige centrum van Heiterwang bevindt zich op steenworp afstand en is direct aan de langlaufloipes gelegen. Heiterwang beschikt over ca. 20 km loipen, welke aansluiten op de langlaufloipen van de omliggende plaatsen.

De mooie, familievriendelijke skigebieden van Berwang-Bichlbach en Lermoos liggen binnen handbereik. Heiterwang zelf beschikt over 2 sleepliften. In de directe omgeving vindt u echter diverse skimogelijkheden, want vanuit Bichlbach heeft u aansluiting op het gebied Ski-Schaukel Berwang-Rinnen-Bichlbach.

- Centrum van Heiterwang: ca. 500 m
- Skigebied Berwang-Bichlbach: ca. 4 km
- Skigebied Lermoos: ca. 12 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie

Met de pendelbus:
- U wordt gebracht en opgehaald op ca. 50 m van uw accommodatie. Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen.
- Tegen betaling van € 12 is het voor bus gasten mogelijk om op de aankomstdag te ontbijten. Ter plaatse te vermelden en te voldoen.

Met het vliegtuig:
- Indien u deze accommodatie met vlucht boekt is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en v.v. niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken, of op eigen gelegenheid naar de accommodatie verder reizen.

Verblijf op basis van logies en ontbijt:
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Overig:
- Via de receptie kunt u skipassen aanschaffen, in sommige periodes tegen een gereduceerd tarief.

Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- TV
- Badkamer met douche, toilet en föhn.
- Balkon

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau