Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Schönruh

Ehrwald, Oostenrijk

 

hotel-schonruh
Favoriet 
 

v.a. 443

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Schönruh in Ehrwald

Bij Sporthotel Schönruh in het Tiroolse Ehrwald staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Zij zullen er alles aan doen om uw wintersportvakantie zo aangenaam, ontspannen en afwisselend mogelijk te maken. Overdag maakt u kilometerslange tochten op de pistes van Zugspitz Arena en geniet u in de avond van de uitgebreide wellnessfaciliteiten. Sporthotel Schönruh heeft een hoge klantwaardering, onder andere te danken aan de uitstekende service. Daarnaast zijn voorgaande gasten te spreken over het uitgebreide ontbijt en gunstige ligging ten opzichte van diverse wintersportfaciliteiten. Kortom de perfecte uitvalsbasis voor uw wintersportvakantie in Ehrwald.

Bij Sporthotel Schönruh in het Tiroolse Ehrwald staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Zij zullen er alles aan doen om uw wintersportvakantie zo aangenaam, ontspannen en afwisselend mogelijk te maken. Overdag maakt u kilometerslange tochten op de pistes van Zugspitz Arena en geniet u in de avond van de uitgebreide wellnessfaciliteiten.

Sporthotel Schönruh heeft een hoge klantwaardering, onder andere te danken aan de uitstekende service. Daarnaast zijn voorgaande gasten te spreken over het uitgebreide ontbijt en gunstige ligging ten opzichte van diverse wintersportfaciliteiten. Kortom de perfecte uitvalsbasis voor uw wintersportvakantie in Ehrwald.

Sporthotel Schönruh heeft een gunstige ligging dichtbij het centrum van Ehrwald en vanuit het hotel kunt u gemakkelijk de omliggende skigebieden bereiken voor oneindig veel wintersport plezier. In het gemoedelijke centrum van Ehrwald kunt u na een dag op de piste terecht voor een drankje om de dag mee af te sluiten. De oefenweide, waar de allerkleinsten voor het eerst op de latten staan vindt u binnen handbereik. Ditzelfde geldt voor de skiliften welke u naar de diverse skigebieden van de Zugspitz Arena brengen, waar u met één skipas gebruik van kunt maken.


- Centrum Ehrwald: ca. 300 m
- Skiliften Ehrwald: ca. 750 m
- Oefenweide Ehrwald: ca. 750 m
- Skigebied Ehrwalder Alm: ca. 2 km
- Skigebied Lermoos: ca. 4,5 km
- Zugspitzbahn: ca. 4 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie

Met de pendelbus:
- U wordt gebracht en opgehaald bij Hotel Stern. Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen.

Met het vliegtuig:
- Indien u deze accommodatie met vlucht of trein boekt is de transfer van de luchthaven of het station naar uw accommodatie en retour niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken.

- Ontbijtbuffet
- 5-gangendiner
- 1x per week buffetavond
- Kerstdiner (24/12) en Oudejaarsdiner worden verrekend in uw reissom

Sporthotel Schönruh beschikt over verzorgde kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- TV met radio
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche en toilet
- Sommige kamers beschikken over een balkon

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos