Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Riesneralm Norah - 9 personen

Donnersbachwald, Oostenrijk

 

chalet-riesneralm-norah-9-personen
Favoriet 
 

v.a. 1.337

  • 4 sterren
  • Max. 9 personen
  • Woonoppervlak: 130 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Riesneralm Norah - 9 personen in Donnersbachwald

Net buiten het pittoreske Donnersbachwald, in de wijk Schaupp, ligt het kleinschalige chaletpark Riesneralm. Het chaletpark is nieuwgebouwd (2021 en 2022) en er is gebruik gemaakt van natuurlijk materialen met o.a. veel hout, wat voor een luxe uitstraling zorgt. Alle chalets beschikken over een privé-(infrarood)sauna en bieden plaats aan groepen tussen de 8 en 12 personen. Het chaletpark ligt midden in de natuur van het Donnersbachtal, aan een kabbelende beek en weg van de drukte. Een ideale plek voor een familievakantie en om heerlijk tot rust te komen.
Op zo'n 1,5 km afstand van het chaletpark vind je de Riesnerbahn, de stoeltjeslift die je op de Riesneralm brengt. Ook vind je bij het dalstation een eigen kinderskigebied met vijf afdalingen, liften en een skischool, ideaal voor de kleine skifanaten. Verder bevindt zich bij het dalstation van de Riesnerbahn een skiverhuur met skidepot, waar ze ook enkele levensmiddelen verkopen en een bar/restaurant (alleen overdag geopend). Een supermarkt ligt in Donnersbach, op zo'n 13 km afstand van de Riesneralm chalets. Vlak bij het chaletpark (ca. 200 meter) vind je een gezellige, typisch Oostenrijkse "Uhrige Hütte" waar je gezellig een drankje kunt drinken.
Groepen jongeren onder de 25 jaar zijn in de Riesneralm chalets niet toegestaan.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (privé)
  • wasmachine
Beschikbaarheid Prijs
Van 07-12-2024 t/m 14-12-2024 (7 dagen) 1.432,- Boek
Van 14-12-2024 t/m 21-12-2024 (7 dagen) 1.432,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos