Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Lukashansl

Bruck an der Großglocknerstraße, Oostenrijk

 

hotel-lukashansl
Favoriet 
 

v.a. 66

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Lukashansl in Bruck an der Großglocknerstraße

Hotel Lukashansl is een traditioneel hotel in typisch Oostenrijkse stijl. De accommodatie ligt in het centrum van Bruck, vanuit het hotel bent u ook zo in het gezellige Zell am See. Het hotel is geschikt voor vakantiegangers die veel op pad zijn in de buitenlucht en in de omgeving en gewoon een aantrekkelijk geprijsd overnachtingshotel zoeken. U start uw dag met het ontbijtbuffet, waarna u lekker de bergen in trekt. Terug in het hotel kunt u nog even in het natuurbad of in het kleine wellnesscenter. Hotel Lukashansl in Oostenrijk is een prima uitvalsbasis voor een rustige vakantie in Oostenrijkse stijl zonder veel luxe maar tegen een zeer gunstige prijs.

Hotel Lukashansl is een traditioneel hotel in typisch Oostenrijkse stijl. De accommodatie ligt in het centrum van Bruck, vanuit het hotel bent u ook zo in het gezellige Zell am See. Het hotel is geschikt voor vakantiegangers die veel op pad zijn in de buitenlucht en in de omgeving en gewoon een aantrekkelijk geprijsd overnachtingshotel zoeken. U start uw dag met het ontbijtbuffet, waarna u lekker de bergen in trekt. Terug in het hotel kunt u nog even in het natuurbad of in het kleine wellnesscenter.

Hotel Lukashansl in Oostenrijk is een prima uitvalsbasis voor een rustige vakantie in Oostenrijkse stijl zonder veel luxe maar tegen een zeer gunstige prijs.

In het centrum van Bruck, bekend als startpunt van de toeristische autoroute, de Grossglockner Hochalpenstrasse. Het gezellige dorpje Zell am See ligt op ca. 3 km afstand van het hotel. Ontdek het Salzburgerland met de vele outdooractiviteiten. Wandel de Sound of Music Trail of de Baumzipfelweg naar de 'Golden Gate Bridge' van de Alpen, een 200 meter lange en 42 meter hoge brug. Een stedentrip naar Mozartstad Salzburg is mogelijk op een langere dagtocht. In het gebied liggen ook nog twee mooie kloven, de imposante Krimmler watervallen en de beroemde ijsgrot in Werfen. U komt tijd te kort!

Afstand vanaf Utrecht: ca. 970 km

Afstanden vanaf Lukashansl in Bruck:
- Centrum Bruck: ca. 20 m
- Zell am See: ca. 3 km
- Grossglockner Hochalpenstrasse: ca. 20 km
- Werfen: ca. 50 km
- Krimmler watervallen: ca. 60 km
- Salzburg: ca. 100 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

U verblijft in Hotel Lukashansl op basis van halfpension verzorging. In de scherp geprijsde nachtprijs is inbegrepen:
- Eenvoudig ontbijtbuffet met basis ingrediënten
- 3-gangendiner (geen keuze uit maaltijden of speciale verzoeken)
- Grillavond (weersafhankelijk en op besluit van de hotelier)

Huisdieren:

- Alhoewel huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie, raden we af om deze mee te nemen. In het hotel zijn ook twee honden aanwezig, die niet altijd even goed reageren op andere huisdieren.

- Telefoon
- Tv
- Radio
- Gratis wifi
- Badkamer met douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau