Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Resort Brixen

Brixen, Oostenrijk

 

vakantiepark-resort-brixen
Favoriet 
     

    v.a. 312

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantiepark Resort Brixen in Brixen

    Vakantiepark Chalet Resort Brixen beschikt over ca. 16 Tiroolse chalets op een idyllisch vakantiepark met ideaal uitzicht op het mooie Brixental. Op dit vakantiepark geniet u van een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. De comfortabele chalets zijn van alle gemakken voorzien en bieden ruimte tot wel 6 personen. De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich op slechts enkele minuten afstand, waardoor u eenvoudig het veelzijdige skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental kunt bereiken. Volgens eerdere gasten heeft vakantiepark Chalet Resort Brixen de goede reviews te danken aan de rustige locatie, maar toch gunstige ligging ten opzichte van het skigebied, de vele faciliteiten die zich op steenworp afstand bevinden en de fijne chalets.

    Vakantiepark Chalet Resort Brixen beschikt over ca. 16 Tiroolse chalets op een idyllisch vakantiepark met ideaal uitzicht op het mooie Brixental. Op dit vakantiepark geniet u van een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. De comfortabele chalets zijn van alle gemakken voorzien en bieden ruimte tot wel 6 personen. De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich op slechts enkele minuten afstand, waardoor u eenvoudig het veelzijdige skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental kunt bereiken.

    Volgens eerdere gasten heeft vakantiepark Chalet Resort Brixen de goede reviews te danken aan de rustige locatie, maar toch gunstige ligging ten opzichte van het skigebied, de vele faciliteiten die zich op steenworp afstand bevinden en de fijne chalets.

    Het kleine maar gemoedelijke centrum van Brixen im Thale bevindt zich op korte afstand. Hier kunt u na een dag op de piste terecht voor een stevige Oostenrijkse maaltijd. De kleine Schusterbühelift bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand, deze lift geeft toegang tot de dalafdaling naar Brixen en u kunt hiermee over de piste, de gondels van het enorme skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental bereiken. De skibushalte bevindt zich op korte afstand van Resort Brixen. Bij de liften van de Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental (o.a. Brixen im Thale, Westendorf en Hopfgarten) bevindt zich voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

    - Centrum Brixen im Thale: ca. 1 km
    - Skilift Schusterbühe: ca. 100 m
    - Skibushalte: ca. 100 m

    Met de auto:
    - Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

    Met de pendelbus:
    - U stapt uit bij Gemeindeamt/Brixenwirt (ca. 1 km). Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen.

    Met het vliegtuig:
    - Indien u deze accommodatie met trein of vlucht boekt is de transfer van het station of de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken.

    - Broodjesservice mogelijk (ter plaatse te bestellen en te voldoen)

    Resort Brixen beschikt over leuke, modern ingerichte chalets. Alle chalets zijn voorzien van;
    - Woon-/slaapkamer met radio, tv, kluisje en een 2-persoonsslaapbank.
    - Keuken met vier elektrische kookplaten, vaatwasmachine, oven, koffie -en theezetfaciliteiten
    - Badkamer met bad of douche, toilet, föhn en gescheiden toilet
    - Terras

    Top vakantiehuizen in Oostenrijk

    Hotel Elisabeth - adults only

    Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

    Mayrhofen

    4 pers.
    Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

    Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

    Ellmau

    4 pers.
    Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

    Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

    Gerlos

    7 pers.
    Chalet Karin - 6-7 personen

    Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

    Axams