Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sporthotel Brixen

Brixen, Oostenrijk

 

sporthotel-brixen
Favoriet 
 

v.a. 363

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sporthotel Brixen in Brixen

Vital & Sporthotel Brixen is een mooi 4-sterrenhotel met uitgebreide wellness in het geliefde skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Het hotel heeft alles te bieden voor een actieve wintersport vakantie, maar ook om in de middag heerlijk te relaxen in de spa. Het hotel beschikt over een restaurant, gratis wifi, gratis parkeergelegenheid en een skiberging voor al uw skispullen. Vital & Sporthotel Brixen heeft ruimte, comfortabele kamers met balkon. Gasten waarderen dit hotel vanwege de prachtige wellness en faciliteiten, schone kamers en vriendelijke personeel.

Vital & Sporthotel Brixen is een mooi 4-sterrenhotel met uitgebreide wellness in het geliefde skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Het hotel heeft alles te bieden voor een actieve wintersport vakantie, maar ook om in de middag heerlijk te relaxen in de spa. Het hotel beschikt over een restaurant, gratis wifi, gratis parkeergelegenheid en een skiberging voor al uw skispullen. Vital & Sporthotel Brixen heeft ruimte, comfortabele kamers met balkon.

Gasten waarderen dit hotel vanwege de prachtige wellness en faciliteiten, schone kamers en vriendelijke personeel.

Op ca. 500 m van het centrum van Brixen. Met de skibus (skibushalte voor de deur) bent u snel bij de skiliften en pistes (ca. 1,5 km). Bij voldoende sneeuw is het mogelijk tot vlakbij het hotel te skiën. Skiverhuur en skischool bevinden zich in het centrum van Brixen en bij de skiliften.

- Stadscentrum Brixen: ca. 500 m
- Skibushalte: direct voor het hotel
- Skiweltbahn: ca. 1,5 km
- Skigebied Skiwelt Wilder Kaiser Brixental: ca. 1 km
- Treinstation Brixen im Thale: ca. 500 m
- Kitzbühel: ca. 10 km

Met de auto:
- Gratis (openbare) parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.
- Tegen betaling kunt u parkeren in de privé parkeergarage van uw accommodatie. Ter plaatse aan te vragen en te voldoen.
- Laadmogelijkheden beschikbaar bij uw accommodatie tegen betaling. Raadpleeg de receptie voor meer informatie over de mogelijkheden.

Met de pendelbus:
- U stapt uit bij Gemeindeamt/Brixenwirt (ca. 1 km). Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen.

Met het vliegtuig:
- Indien u deze accommodatie met trein of vlucht boekt is de transfer van het station of de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken.

U verblijft in Vital & Sporthotel Brixen op basis van halfpension verzorging met o.a.:
- Ontbijtbuffet
- 4-gangenediner
- Kerstdiner (24/12)
- Oudejaarsdiner (31/12)

Vital & Sporthotel Brixen beschikt over ruime, comfortabele kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet, föhn en badjas
- Balkon Mooie kamers met tv, telefoon, radio en kluisje. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Badjas te leen bij de receptie. Balkon of terras. De 1-persoonskamers zijn ca. 12 m². De 2/3/4-persoonskamers zijn met 30 m² iets ruimer dan de 2/3-persoonskamers. De 2/3/4-persoonskamers Suite zijn met ca. 40 m² het grootste type en beschikken over twee gescheiden ruimtes met ieder twee slaapplaatsen.

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau