Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Jované - 12 personen

Bad Kleinkirchheim, Oostenrijk

 

chalet-jovane-12-personen
Favoriet 
 

v.a. 2.269

  • 4 sterren
  • Max. 12 personen
  • Woonoppervlak: 200 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Jované - 12 personen in Bad Kleinkirchheim

Chalet Jované bevindt zich op een rustige locatie in Bad Kleinkirchheim, in de wijk Obertschern. Op ca. 600 meter afstand van het chalet kan je twee kanten op in het skigebied, namelijk richting St. Oswald door de Sonnwiesbahn I en II te nemen of richting Bad Kleinkirchheim te gaan door de dalafdaling te nemen en vervolgens met de Maibrunnbahn het skigebied in te gaan. In totaal heb je toegang tot ongeveer 115 km aan pistes.
Voor diverse voorzieningen kan je terecht in het centrum van Bad Kleinkirchheim op ca. 2,5 km. Bad Kleinkirchheim staat bekend om zijn twee grote kuuroorden "Thermal Spa St. Kathrein" en "Thermal Spa Römerbad", waar je terecht kan om te ontspannen na een lange dag op de piste.
Chalet Jované is een groot chalet, verdeeld in een appartement en een chalet. Beide zijn apart te verhuren en hebben een afzonderlijke toegangsdeur, maar het is ook als combinatie beschikbaar. Het appartement is geschikt voor 6 personen, het chalet voor 12 personen en het gehele chalet voor 18 personen. Kort verblijf is ook mogelijk bij dit chalet.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten